Gundel Takács Gábor a franciákról: Megvan a veszélye, hogy ebben a nagy liberalizmusban tönkreteszik a saját országukat (VIDEÓ)

2024. augusztus 20. 13:57

A műsorvezető kifejtette a véleményét a sok tekintetben botrányos párizsi olimpiáról.

2024. augusztus 20. 13:57
null

Nyitókép: Tribün Facebook-oldala 

Gundel Takács Gábor műsorvezető, kommentátor volt a Tribün podcast sorozatának legújabb vendége, aki a párizsi olimpiával kapcsolatban fejtette ki véleményét. Szó volt a megnyitóról, a Szajna állapotáról, Khelif botrányáról és Milák Kristófról is. Számos morális és társadalmi kérdés lett érintve az adásban, ugyanis a párizsi olimpia közel sem csak a sportról szólt. 

Gundel Takács szerint az olimpiai megnyitó a világ legnagyobb ünnepe, aminek az eltelt – jobbesetben – négy év megünnepléséről és a sportolók éltetéséről kellene szóljon.

 A párizsi olimpia botrányos megnyitó ceremóniájáról a következőket mondta: „A franciák nagyon liberálisok, nagyon megengedőek, és nagyon nem értjük egymást, mi magyarok, meg ők, e tekintetben. Én is azt gondolom, hogy

ebben a nagy liberalizmusban, meg nagy megengedésben valóban megvan a veszély, hogy tönkre fogják tenni a saját országukat.

Én nagyon elfogadó vagyok, mindenféle mássággal szemben, viszont a provokációval szemben egyáltalán nem vagyok elfogadó. Tehát tőlem lehet bárki bármilyen, de ne provokáljon, ne tolja az arcomba” – szögezte le Gundel, majd hozzátette, hogy az, ha valaki azt mondja, hogy nem Az utolsó vacsorát parodizálták ki a megnyitón, csak „süket duma”

Imane Kheliffel és a körülötte lévő bokszcirkusszal kapcsolatban Gundel szerint a legnagyobb probléma az volt, hogy „a NOB nem találta ki előre, hogy ezt hogy kéne kezelni és hogy kéne eldönteni, hogy ki indulhat.”

Az, hogy a NOB-nak 2024-ben még ne legyen egy egészen pontosan körülhatárolható és védhető protokollja arra, hogy ki indulhat női mezőnyben, és ki nem, ez az igazi probléma” 

– hangsúlyozta a műsorvezető. Gundel Takács Gábor Milák Kristófról is beszélt az adásban, szerinte teljesen normális az, hogy egy fiatal srác egy ilyen monoton sportágban besokall. 

Vajon miért tűnt el a világ elől? Azért, mert elege volt valószínűleg ebből az egész történetből. És megérkezett”

– véli Gundel, aki szerint a legfontosabb kérdés az, hogy az úszó környezetében lévő emberek látták-e, hogy Milák sodródik efelé. A műsorvezető hozzátette, hogy szerinte a sportoló biztosan edzett, készült, „csinált valamit”. A kommentátor úgy véli, abban a tekintetben volt kommunikációs hiba, hogy „se a Virth Balázs, se a Sós Csaba ne tudta, hogy pontosan mi van”.

A teljes beszélgetés itt megtekinthető

 

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intruder
2024. augusztus 21. 00:05
Kibaszott angolna.
kovsa2
2024. augusztus 20. 21:55
//www.youtube.com/watch?v=DMB6BCsnGjU Nos, mi még választhatunk, hogy kereszt vagy félhold. Én a keresztet választom. Nem minden nemzetnek adatik ez meg manapság. Lehet, hogy a németek még nem tudják, de már náluk is elkezdődött a vallásháború. És ami a legszomorúbb, a kormány is beszállt ebbe a háborúba, csak nem a németek, a keresztények oldalán. Ellenük. Hogy ez kinek és miért jó a kormány szerint, azt nem tudom, de minden jel erre utal. Sajnos. Nagyon nehéz lesz úgy győzni a keresztényeknek, ha az államhatalommal is meg kell küzdeni. Lásd még Angliát is. U.i.: most láttam egy videóban, nagyon jó. KAMUNISTÁK = "progreszív" baloldal.
nempolitizalok-0
2024. augusztus 20. 18:50 Szerkesztve
Én ebben bízom. Most végre előbb teszik tönkre a saját országaikat mint az enyémet.
Chekke-Faint
2024. augusztus 20. 18:23
Oké, de te mennyivel akarnál jobbat a Magyarországnak? Mert mindenhonnan a liberalista nézeteid miatt távoztál...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!