„Én ilyet még nem láttam” – a kapitány kőkemény üzenetet küldött Milák Kristófnak

2024. július 30. 23:15

Sós Csaba szerint előbb nyerje meg Milák Kristóf az olimpiai aranyérmet, utána meg majd beszélgetnek az elmúlt időszak történéseiről és tanulságairól.

2024. július 30. 23:15
null

Nyitókép: AFP/Oli Scarff

„Nem akarok belemenni ennek az elemzésébe, de közel hatvan év alatt, mióta a szakmában vagyok, én ilyet még nem láttam” – jelentette ki az M4Sportnak Sós Csaba szövetségi kapitány Milák Kristóf fantasztikus teljesítményére utalva. 

Ez az olimpia, ezt meg kell nyerni, aztán lehet beszélgetni mindenről. Ha megnyeri és az egy arany Magyarországnak, akkor mindenki boldog lesz

– jelentette ki a szakember, aki őszintén bevallotta, továbbra sincs sok információja Milák Kristófról, de ezt érdektelennek tartja, a legfontosabb, hogy sikeresen szerepeljen a fináléban, ahol legnagyobb ellenfele ráadásul francia lesz, azaz élvezi majd a hazai szurkolók támogatását.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kisfalusi
2024. július 31. 15:06
Van egy másik olvasata is a történetnek. Ha a kontrollt elveszítették ezek a nyugdíjig milliós állásukba bebetonozott úszóvezérek, ennek ellenére hazahozza az aranyat az elkóborolt bárányka, akkor joggal vetődik fel a kérdés: mi szükség van ezekre a beképzelt hájfejekre azon kívül, hogy zsebrerakják a sok pénzt? Nyilván emiatt ájtatosan szemforgatva szurkolnak Milák Kristófnak.
pandalala
2024. július 31. 08:46
" sexykitty-168 Összesen 20470 komment "
Hasadt Tölgy
2024. július 31. 08:29 Szerkesztve
Az úszásban a semmittevés nem vezet sehova. De ha valaki felért a zenitre, a semmittevés már nem lustaság, hanem az is lehet erőgyűjtés, a fásultság leküzdésének egyszerű módja. Motiváció nélkül a munka nem sok jóra vezet. Milákot állandóan vegzálni az annyi, mint hátráltatni őt. Sós Csaba ezt csinálja, amikor folyton úszni unszolja. Egy 4x100-as váltóhoz jó lett volna Milák korábbi bekapcsolódása, de nincs klasszis mellúszónk (csak gyors, hát és pille - Németh, Kós, Milák), így itt nem lenne reális esélyünk. A gyorsváltónk ugyan jó lehetett volna egy döntőre, de az érem ott sem lett volna reális. A sajtó még kevésbé piszkálja, majd úgyis nyilatkozik, ha megvolt a két pillés döntő.
VeressZoltán
2024. július 31. 07:53
Kommunista attitűd; aki nem állt be a sorba, azt b@szlatták, bármilyen kiváló is volt. Kommunista maradvány, amit Milákkal is tehettek, - amiről remélem fog beszélni - mert tele lett a töke valamivel, emiatt nem a sorvezető szerint csinálta a dolgát. Soós vajon tart egy önvizsgálatot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!