Komoly bajba kerülhet Milák Kristóf legnagyobb riválisa!

2024. július 30. 19:18

Léon Marchandtól nem tudtak mintát venni a doppingellenőrök.

2024. július 30. 19:18
null

Nyitókép: AFP / KMSP

Léon Marchand, a francia úszó hétfőn nem jelent meg a kötelező doppingvizsgálaton. Milák Kristóf legnagyobb riválisát hétfőn reggel meglátogatták a doppingellenőrök, de a fiatal sportoló nem volt ott, ahol lennie kellett volna – olvasható az Origo Sporton

A lap a L'Équipe francia újságra hivatkozva azt írja, hogy

hétfőn reggel 5:45-kor érkeztek a doppingellenőrök az olimpiai faluba, de hiába keresték a franciák sztárúszóját, Léon Marchand-t, akit így nem is tudtak ellenőrizni.”

Marchand megnyerte a 400 méteres vegyesúszás olimpiai bajnoki címét, győzelme után pedig átesett egy teszten, de a mulasztott vizsgálat miatt akár bajba is kerülhet. Információk szerint a sportoló a francia úszószövetség által lefoglalt lakásban aludt, hogy többet tudjon pihenni. Amennyiben többször is megtörténik, hogy a doppingellenőrök nem találnak egy versenyzőt ott, ahol lennie kellene, akkor el is tilthatják.

A 200 pillangó középdöntői magyar idő szerint kedden 20.41-kor kezdődnek majd.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
southwind-2
2024. július 30. 21:40
tuti nem fog, de a mandi csinálja a feszkót, az újságok a botrányokból élnek, mindegy nekik vélt vagy valós
2024. július 30. 19:58 Szerkesztve
Feltételezem, hogy a tesztlabornak van valamilyen telephelye. Mivel a sportolók nem "szabadságuktól eltiltottak", nem kötelezettek minden lépésükről beszámolni a "hatóságnak". Így értesülve a "megkeresésről" ők is felkereshetnék a sikertelen "razzia" után a telephelyet, és leadhatnák a mintát. (Felkereshette sexykittyt:)))))
pollip
2024. július 30. 19:55
Szállodában pihent, mert nem tetszik neki az olimpiai falu. Vicc, ha a francia úszószövetség bérelte neki:-)))))))) akkor szerintük is kényelmetlen!
llnnhegyi
2024. július 30. 19:30
Gyanúsított lett a francia bajnok. Kellemetlen incidens.. .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!