Milák Kristóf megtörte a hosszú csendet (videó)

2024. augusztus 12. 18:38

Tényleg köszönöm annak, aki feltétel nélkül bízott bennem és abban, hogy végül sikerrel járok – mondta az olimpiai bajnok.

2024. augusztus 12. 18:38
null

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Hétfőn hazatért a magyar olimpiai csapat, köztük Milák Kristóf immár kétszeres olimpiai bajnok, és hosszú várakozás után megszólalt az elmúlt időszakról, valamint üzent szurkolóinak is.

„Az elmúlt két évet tekintetbe véve csak annyit szeretnék mondani, hogy mindenkinek nagyon szépen köszönöm, aki bízott bennem és szurkolt. Rengetegen voltak ott mellettem, körülöttem, rengeteg köszönetet kaptam. Tényleg köszönöm annak, aki feltétel nélkül bízott bennem és abban, hogy végül sikerrel járok ” 

– mondta az olimpiai bajnok egy hosszas tapsvihar kivárása után.

 

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2024. augusztus 13. 07:36
Sok bugris libsi szidta Milákot, az olimpiát és a sportot. Egyszerre más lett a véleményük! A "mindenszar" propagandistái.
Karbantartó9
2024. augusztus 13. 06:45
Mennyivel volt jobb ez így mint a többiek 2-3 mondata a kamerák előtt, könnyes szemmel, meghatottan, büszkén, egyből a győzelem után?
Kétes
2024. augusztus 12. 20:58
Hajrá Kristóf! Járd a magad útját!
Novicsok-5
2024. augusztus 12. 20:41
Akik a Mandineren szaroztak most a segged nyalják. A gerinc nem magyar találmány. Erről a fityiszesek sokat tudnának mesélni. Ennek ellenére gratula az eredményekhez, még ha a 200m pillangót csúnyán elbasztad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!