A migránsterrort megszokni nem fogjuk! Aki fél Nyugaton, zavarja el a politikust, aki mindezt okozta

2024. augusztus 25. 21:51

Aki nem látja az összefüggést a terrorcselekmények és az illegális bevándorlás között, az vagy vak, vagy hülye, vagy egy vak és hülye ideológia rabja.

2024. augusztus 25. 21:51
Nagy Ervin
Nagy Ervin
Mandiner

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Terrortámadás történt a németországi Solingenben. Ismét. A sajtó szerint az elkövető migráns hátterű. Arab – ha ki merjük mondani.

Amit ma tudunk: legalább három ember meghalt és többen megsebesültek, mikor a városi ünnepségen egy migráns hátterű gyáva alak válogatás nélkül járókelőket szúrt le egy késsel.

Ezt is ajánljuk a témában

A tisztességes állampolgárok félnek, a jogvédők meg nyammognak a paragrafusokon.

Három ártatlan ember. Három befejezetlen élet. Három tragédia. Visszavonhatatlanul. A kés már nem húzódik vissza a húsból, az apa és az anya már nem tér haza este…

Felfoghatatlan szomorúság!

Béna brüsszeliták lődörögnek Európa központjában

A brüsszeli elit ül a légkondis, üvegfalú irodájában és tervet sző, jogszabályokat nézeget nagyítóval. Majd értekezletet tart, amelynek szünetében a résztvevők kiraknak a Facebookra egy fekete szalagot – ez aztán a megoldás! Azután találkoznak néhány önmagát a mindenre is feljogosítva érző progresszív politikussal, sajnálkoznak egyet, sajtótájékoztatón elmondják, hogy elszigetelt esetről van szó, végül hazatérnek bérelt luxuslakásukba.

És mit tesznek másnap?

Az ideológiai szempontból elfogult uniós bírók (talán már inkább aktivisták) hathatós segítségével büntetést szabnak ki Magyarországra, mert mi jogilag és fizikailag is gátat próbálunk szabni az illegális migrációnak.  

Ezt is ajánljuk a témában

És minden megy tovább:

terjeszkedik az iszlám, van, ahol kalifátust akarnak alapítani, s persze futószalagon érkeznek a terrortámadások.

Migránsterror Európa-szerte

Nem minden iszlám hívő terrorista – ezt tartsuk észben; de azt is, hogy a nyakló nélkül beengedett iszlamista migránsok tucatszámra követnek el erőszakos bűncselekményeket.

Aki nem látja az összefüggést a terrorcselekmények növekedése és az illegális bevándorlás között, az vagy vak, vagy hülye, vagy egy hülye és vak ideológia rabja.

Ha feltartóztatnánk a migrációt és megállítanánk Európa iszlamizációját, akkor nem történhetne meg az, ami Németországban ismét megesett. Ehhez azonban politikai akarat kell és bátorság. No meg a téveszmék lerombolása.

Az iszlám nem integrálódik

Mert téveszme az, hogy az iszlám valaha kompatibilis lesz az európai kultúrával. Téveszme, hogy az iszlamista migránsok tömegével be fognak illeszkedni. És végül

téveszme az is, hogy az iszlám hátterű bevándorlók elfogadják a mi törvényeinket.

Sőt! A most érkező, eltérő kultúrájú bevándorlók éppen azokat a téveszmétől részeg progresszív, kortárs liberálisokat, a woke kultúrát felvállaló egyenlőségpárti szélsőbalosokat és a zöldhomályban tévelygő zöldeket fogják nyakon vágni, akik erőltetik a nyitott határokat.

Pedig megoldás lenne. Van próbálkozás lokálisan egy-egy görög szigeten vagy spanyol kisvárosban, van (egyelőre gyenge, de őszinte) kísérlet Olaszországban, és néhány közép-európai ország is igyekszik lassítani a népvándorlás-léptékű bevándorlást. Ugyanakkor Nagy-Britannia és Spanyolország fuldoklik a migrációtól.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

A legerősebb, ugyanakkor leghatékonyabb példa pedig Magyarországon valósult meg. 

Mi védjük Európát, ezt kellene eltanulniuk másoknak is. A bevándorláspártiaknak pedig üzenjük meg, hogy a terrort nem tudjuk és nem is akarjuk megszokni!

Ha pedig ők nagyon ragaszkodnak a nyitott határokhoz, akkor a magyar kormány egész Brüsszelig utaztatja őket. Telepítsék ők le, ha annyira akarják. Habár a tisztességes polgár nem tehet minderről, így egy megoldás maradt.

Ezt is ajánljuk a témában

Ha félelemben él a nyugati polgár, akkor zavarja el azt a politikust, aki ezt okozta.

Szabadság helyett félelem és reszketés Európában

Nyugat-Európában lassan a félelem az úr. A szabadság pedig a politika és a történelem szemétdombjára került.

Vajon szabad-e az, aki pánikban él? Aki retteg bemenni egy templomba, aki szorong a közösségi rendezvényeken? Vagy szabad-e az az ember, aki inkább leveszi a keresztet az iskola faláról, aki elbontja a jászolt a templom mellől, mert aggódik, hogy megbántja más vallásúak szabadságát?

Szabadnak érzi-e magát bárki is attól, ha megszokja a terrort, az erőszakot, az értelmetlen agressziót? Aligha. 

Mert a terrort megszokni nem lehet. Nem is vagyunk hajlandók rá!

Európában élünk. Miért is kellene megszoknunk azt, hogy a templomba menet félnünk kelljen? Hogy a karácsonyi vásárokon rettegünk? Hogy a köztereken gépfegyveres rendőrök vigyázzák a már régóta nem létező szabadságunkat? Hogy minden otthagyott csomag miatt lezárják a fél világot? Hogy utazás előtt regisztrálnunk kell a konzulátusokon, hátha történik valami tragédia?

Ez nem az az Európa, amit a szabadságpártiak ígértek nekünk. Nem az a világ, ahol boldogok lehetünk. 

Meg kell állítani a migrációt, meg kell akadályozni Európa iszlamizációját, amíg nem késő.

A terroristákat pedig örökre ki kell zárni az életterünkből. Le kell rájuk sújtani. Ne fogadjuk el, hogy félelemben kell élnünk!

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 328 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szeekely
2024. augusztus 26. 08:54 Szerkesztve
Egy hiszterikus ideologus sose fogja folfogni, hogy a nemetek miert fogadjak el, vegso soron, a bevandorlast. Persze, modjaval es korlatok kozott, ezt ok is ugy szeretnek. De nekik ugy oke. Eppen nemzeti alapon teszik ezt, egyaltalan nem azert, mert "wir schaffen das". Mas jo okuk van ra! Igy akarjak megakadalyozni a nacionalis potencia tovabbi latnivalo csokkeneset, hamarost bekovetkezo kimeruleset, amit az elmult 50 evben folytamatosan tapasztalnak. Oszinten szolva, be vannak sz@rva tole! Ezt lehet folszivni es ragozni, 1000-fele modon biralni es viszolyogni tole. De ez nem oszt es nem szoroz. Mert ez van. Ok a nemetek. A valosaggal kell szamot vetni. Minden mas csak obegatas.
szeekely
2024. augusztus 26. 07:23
Kar beleszolni a nemet belpolitikaba. Hogy mi van, majd ők mondjak meg, nem mi. Az AfD-től meg Marine LePen is elhatarolodott, pedig ő szövetsegesünk a Patriota fronton. A nemetek mindent bearaztak jo előre es meg igy is megeri nekik. Rohadtul megeri nekik! A törökökkel mar regota kiprobaltak es működik! Ha-ha-ha... Az a nehany ostoba terror-merenylet pedig semmiseg, kevesebb aldozattal jar, mint egy enyhe lefolyasu influenza-szezon. Lol.
szeekely
2024. augusztus 26. 07:14 Szerkesztve
Minden erzelemtől mentesen szemleljuk. Most 1. generacios bevandorloi magatartas van. 2015 ota meg 10 ev sem telt el. Jönnek a 2. es 3. generacios muzulman allampolgarok, akik fölviragoztatjak Europat. Dolgozni tudnak, ha engedik őket. Az elfaradt nyugati genetikai allomany frissitesre szorul. Valamit rosszul csinalunk, amire viszont ők tudjak az ellenszert! Ez a nepesedesi politika. Meg Orban Viktor is csak a kecske-kaposzta modszerig jutott el, amikoris a kaposztat a kecske ele kell kötni, hogy a megfelelő iranyba menjen. Igenam, de a magyar nő nem kecske. Nem gidakra vagyik hanem husver gyermekekre. Ebben lehetne tanulni Mohamed profeta követőitől, akik isteni parancsnak tekintik, hogy ne elvezkedjek el az eletuket, hanem az Isteni Tanitas szerint eljenek. Ezert is szaporodnak az Isteni Terv szerint. Jelentős az atfedes az Ujszovetseg es a Koran között. Vagyis hogy a Kegyelmes Teremtőtől kapott elet nem jatekszer. Nem kecskegidak vagyunk mink sem, hanem elni akaro magyariak.
chief Bromden
2024. augusztus 26. 06:19
Egyre mélyebbre süllyedünk a mocsárba, lecsapolására már esély sincs. Az európai polgároknak nemcsak áruló/tökhülye politikusait kell eltartania, hanem a nyakukba szabadított migránsokat is. Jobban akarnak élni így elveszik a mi életünket. Előnyben vannak az önvédelemre képtelen rendszerrel szemben, hiszen erőszakban szocializálódtak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!