Belefullad a migránsok áradatába Spanyolország

2024. augusztus 19. 20:49

A baloldali kormány repülőkkel szállítja a migránsokat, ahelyett, hogy a határokat védené.

2024. augusztus 19. 20:49

Nyitókép: Jose Antonio SEMPERE / AFP

Napról napra több illegális bevándorló érkezik Spanyolországba – írta a Magyar Nemzet. A lap beszámolója szerint csak vasárnap a migránsmaffia tíz hajója ért partot a Baleár- és a Kanári-szigeteken, összesen 317 fővel. Közülük 186-an arra az El Hierróra érkeztek, amelynek befogadórendszere tavaly ősszel már összeomlott a migrációs nyomás miatt.

A legtöbb ember ezúttal is a szubszaharai országokból, elsősorban Maliból, Mauritániából és Szenegálból érkezett, többségük fiatal férfi. 

A Magyar Nemzet emlékeztetett, eközben a szocialista kormány majdnem ugyanennyi illegális bevándorlót szállított át vasárnap Madridba, hogy később elossza őket a többi régió között, így „tehermentesítve” a Kanári-szigetek befogadórendszerét. A 296 migráns nagy részét a déli Andalúziába, valamint az ország északnyugati felén található Kasztília és León autonóm közösségbe viszik át.

Ezzel egy időben a Marokkóval szomszédos enklávét, Ceutát is több száz migráns ostromolta.  Az ottani befogadóközpontok szintén túltelítettek, így napokon belül onnan is egy újabb csoportnyi bevándorlót fognak átszállítani a félszigetre, főleg miután Ceuta elnöke a kormány sürgős segítségét kérte.

A lap azt írta, hogy a belügyminisztérium legfrissebb adatai szerint Spanyolországba idén már több mint 31 ezer illegális migráns érkezett, ami 60 százalékkal több annál, mint amit 2023 azonos időszakában regisztráltak.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vaszatyi
2024. augusztus 20. 12:30
Az szavazzuk meg hogy szavazzunk,és ha igen akkor a zöldgombot nyomjátok és lesz túlóra pénz...ha soros bácsikám megküldi. Hogy a 7gyereked legyen a táborvezető,meg az ételkiosztó....hogy a saját bőrödön érezzétek a mosdatlan fertőzött majomvírusukat....csónakot felrobbantani,golyófogonak elvinni...neféljetek többet nem jönnek...aki megszavaszta az. fogadjon be a házába 2 csaladot...építsen nekik házat gettót,úgy is jól ketesnek...én mozgás sérült vagyok,nekem jött egy kamion,levágták az egyik lábomat is 3 eve perskedek a jogaimért...63.000ft a nyugdíjam....többet kapnak ezek havonta...rohadjatok meg mind....remélem isten .megbünteti mindegyiket... Hála istennek tolószékbe tudok dolgozni itthon...
vaszatyi
2024. augusztus 20. 12:22
Azokat a bűdös afrikaikat meg pátyolgatják...kényeztetik stb. Az a kurva ursula(direkt kisbetűvel)
vaszatyi
2024. augusztus 20. 12:19
Mi van ebbe a rohadt kommunista világba.... Ez a kurva baloldali politika,hogy rohadna meg minden politikus. A normális dolgozó népet(ukránok),felkell venni statisztának,hogy a törpe szerepelhessen az élet filmjében...sorba ölik meg ŐKET...az nem baj veletek vagyunk...
Ergit
2024. augusztus 20. 08:25
Elő a spanyol inkvizícióval!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!