Tóta W. Árpád: Egy államcsődöt úsztunk meg azzal, hogy nem itt rendezik meg az olimpiát

2024. július 26. 17:01

„Örök hála a Momentumnak, hogy ennek elejét vették” – fogalmazott a publicista.

2024. július 26. 17:01
Tóta W. Árpád

Nyitókép: Facebook

Tóta W. Árpád a HVG hasábjain arról írt, mennyire örül annak, hogy nem Magyarországon rendezik meg a 2024-es olimpiát. „A ma kezdődő olimpiát kis híján itt nyitják meg, Budapesten.

Örök hála a Momentumnak, hogy ennek elejét vették”

– fogalmazott a publicista.

„Tízmilliárd eurót Párizs is elkölt erre a bulira, de ez már az ő bajuk. Soha nem fogják viszontlátni a pénzt. Budapest sem nyert soha az ilyen rendezvényeken. De itt meg lehet csinálni azt, amit semmilyen iparágban sem, talán az egyházat leszámítva” – folytatta az eszmefuttatását Tóta W. Árpád.

„Sokat nyertünk, sokat spóroltunk – egy államcsődöt úsztunk meg. És akit érdekel, az ugyanúgy megnézheti a golyódobálást a tévében, mintha csak itt történne” – zárta gondolatait a publicista.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­É­­r­t­­­é­­k­­­e­­­l­­d­­ ­­­a­ ­s­z­e­x­i­ ­p­u­­n­c­­­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
akiaki
2024. július 30. 22:48
faszárpíí, monttál áttkott a házra és gaszdályára
2istvsn
2024. július 27. 15:24
Szakértö. Is.
Shanya
2024. július 27. 14:23
Hogy ez mekkora egy barom. Látszik, hiányzott nagyon akkor amikor az észt osztották. A különböző sport események maguk is presztízzsel járnak az ország számára, sőt stimulálják azt is, hogy még több gyermek érdeklődjön a sport után valamint kezdjen el minél korábban sportolni. Nem beszélve arról, amit már itt néhányan le is írtak, hogy mekkora hasznot hoznak egy ország számára. Ez a kretén ezzel az idióta kijelentésével megérdemelne jó nagy nyaklevest.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!