Terrorpánik az olimpia helyszínén

2024. július 26. 13:51

Fegyveres és keresőkutyás rendőrök szállítottak le mindenkit a párizsi metró egyik szerelvényéről.

2024. július 26. 13:51

Nyitókép forrása Origo

Senki nem tudja, mi történhetett az egyik párizsi elővárosi vonaton. Az Origo helyszínen tartózkodó és éppen a RER-B ezen szerelvényén utazó munkatársa is csak arra lett figyelmes, hogy a Charles de Gaulle repülőtérről a városközpontba közlekedő járatról „Chåtelet – Les Halles-nál leszállították az embereket a RER-B-ről és megjelentek a keresőkutyás fegyveresek” írja az Origo.hu.

Az Origo munkatársának beszámolója szerint, az egyik megállónál „egy pukkanást” lehetett hallani, aminek akkor senki nem tulajdonított jelentőséget és a szerelvény is haladt tovább a maga útján.

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­é­­k­e­­l­­d­­­ ­­­a­­­ ­s­z­e­­x­­­i­ ­p­­­u­­­n­­c­­­i­­m­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
survivor
2024. július 26. 16:18
barkov08 En azert ennél jobban bízom Aliban. Izraelt is megfingatták...🇮🇱 Majd a Puty páleszei...
survivor
2024. július 26. 16:13 Szerkesztve
Égszakadás Földön dúlás Pukk...pukk... Tehénfing... 🤣💩🤣💩🇲🇫🇲🇫 Aux armes citoyen !
Pandaka pygmaea
2024. július 26. 16:02
A Mandi nyithatna egy rovatot azoknak a híreknek, amik a -1 naptól kezdve arról szólnak, hogy kiket hol és mikor raboltak ki. Az egyéb erőszakos eseményekröl nem is szólva. Eddig MÁR kirabolták az ausztrál kerékpárosokat, egy argentin focistát, most a brazil Seleção-t, a Coca-Cola vezérről nem is szólva...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!