Leleplezték Zelenszkij tervét: ezért zárta el a Magyarország felé tartó kőolajcsapot Ukrajna

2024. július 23. 14:50

Egy ukrán képviselő egyenesen kijelentette: meg kell törni Magyarország ellenállását a fegyverszállításokkal kapcsolatban.

2024. július 23. 14:50

Nyitókép: SAMUEL CORUM / AFP

Aki békepárti, azt minden eszközzel tönkre akarják tenni; ez tisztességtelen, elfogadhatatlan és jogszerűtlen is – mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára kedden feltöltött videóban.

Menczer Tamás közölte: brutális támadás érte Magyarországot a békepártisága miatt, Ukrajna elzárta a csapot”, így az orosz kőolaj jelentős része nem érkezik meg Magyarországra. Egy ukrán képviselő világosan, egyértelműen fogalmazott:

meg kell törni Magyarország ellenállását a fegyverszállításokkal kapcsolatban”

– tette hozzá a kormánypárti politikus.

Leszögezte: a békepártiságunk miatt büntetnek bennünket, most éppen az energiabiztonságunkat támadják. „És könnyen lehet, hogy ezt nem egyedül Ukrajna találta ki, hanem segítettek a brüsszeliek vagy akár a háborúpárti amerikai demokraták is” – jegyezte meg Menczer Tamás.

Kijelentette ugyanakkor, hogy a békepárti álláspont mellett ki fognak tartani, és a támadásokkal szemben minden lehetséges módon, minden lehetséges eszközzel védekezni fognak. Mindenki arra készülhet, hogy Magyarország nem hagyja magát – hangsúlyozta.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 253 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­­­k­­­e­l­­d­ ­a­­ ­­­s­­z­e­­­x­i­­ ­­p­­­u­n­­c­­i­­­m­­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
nitsahon
2024. július 23. 21:41
Zeleninár NAPJAI MEGVANNAK számolva. Érdemes volt Zeleninárnak Bidé Korrupt Bandájának FALAZNI? D.T. NEM FELEJT .....
patriota-0
2024. július 23. 21:18
"Az Európai Békekeretből származó 6,5 milliárd eurós fegyverszállítási ellentételezés kifizetését Ukrajnának mindaddig blokkolni fogja Magyarország, amíg Kijev nem teszi újra lehetővé a Lukoil zavartalan kőolajszállítását Ukrajnán keresztül Magyarországra – többek között erről is beszélt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter" Várjuk a büdös ukránok szíves válaszát. Ezt sajnos már nem tette hozzá.
patriota-0
2024. július 23. 21:04
Ha nem jön több olaj, majd zsírral főzünk, meg sütünk. Én jobban is szeretem. De ugye nem adunk több áramot Ukrajnának?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!