Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

A német lap megfejtette Orbán Viktor mindent elsöprő sikerének titkát

2024. július 04. 15:38

A cikk szerzője szerint a magyar miniszterelnök egész Európa gondolkodását meg tudja változtatni.

2024. július 04. 15:38
null

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Orbán Viktornak rendkívül jó érzéke van ahhoz, hogy megérezze, pontosan milyen változások fognak zajlani a politikában – írta szerdán a Süddeutsche Zeitung.

Hubert Wetzel arra hívta fel a figyelmet, hogy a magyar miniszterelnök valójában egyáltalán nem blokkolja az újabb ukrán segélyakciókat. Sőt, az az elmélet is téves, hogy Vlagyimir Putyin bábfigurája lenne az Európai Unióban.

A cikk szerzője Orbán Viktor azon különleges képességére is felhívta a figyelmet, hogy mindig ő az Európában, aki előre jelzi a közelgő veszélyt,

arról nem is beszélve, hogy tapasztalt politikusként észreveszi a társadalmi hangulatot is. Jól felmérte például a migráció jelentette veszélyt, valamint a klímavédelmet is helyesen kezeli.

Sokáig azonban egyedül maradt az álláspontjával, ám aztán a többiek elfogadták, amit képvisel, mert a választók kikényszerítették belőlük.

A szerző szerint sokan meglepődnek azon, amit Orbán Viktor képvisel, idővel azonban az egész kontinens úgy fogja látni a dolgokat, ahogy ő.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:25
🍓 ️ ­É­­r­t­­é­­­k­­­e­l­d­­ ­­­a­­ ­s­z­e­­x­­­i­­­ ­­p­­u­­­n­­c­i­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Dixtroy
2024. július 05. 13:02
"a magyar miniszterelnök egész Európa gondolkodását meg tudja változtatni" Semmit sem változtat meg, kérdezz meg akárkit, hogy szeretné-e, hogy egy cigánybanda költözzön a szomszédba, a cigányok kivételével ez mindenkit elborzaszt, ám attól függően, hogy ha a véleményéért a libernyák sajtó seggbekukizza és elveszti a munkahelyét, olyat fog mondani, amivel nem kerül bajba. De ettől még pontosan ugyanazt gondolja mint az, aki szabadon kimondhatja. És amikor egyszercsak szabad kimondani, akkor a véleményterror gazdái azzal nyugtatgatják magukat, hogy Orbán változtatta meg a gondolkodásukat.
istvanpeter
2024. július 05. 08:58
Orbán Viktor miniszterelnök úr egy teljesen új minőséget képvisel az állam- kormányfők sorában. Ennyi.
kérdés
2024. július 04. 17:58
Hát, nem értek egyet a szerzőtől kiemelt véleménnyel, bár sorolja a tényeket, de Orbán nem megváltoztatja az emberek gondolkodását, hanem kifejezi, hangot ad neki. Valaki már említette alább. Mivel szabatosan, logikusan el is magyarázza, ettől a liberáltakat a hideg rázza - rá akarják fogni, hogy ő változtatja meg az emberek gondolkodását, ui. ők sikeresen elnyomni képesek csak a józan ész hangját saját hasznuk érdekében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!