Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Orbán Viktor zavarba hozta Zelenszkijt a kérésével

2024. július 03. 16:57

Az ukrán elnök a Rzeczpospolita beszámolója szerint szinte azonnal témát váltott.

2024. július 03. 16:57

Nyitókép: HANDOUT / UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE / AFP

Az Ukrajnával konfliktusba került Orbán Viktor magyar miniszterelnök első háborús kijevi látogatása alkalmával tűzszünet bevezetését javasolta a fronton – számolt be róla a Rzeczpospolita.

„Nagyra értékeljük Zelenszkij elnöknek a béke elérésére irányuló valamennyi kezdeményezését. Mondtam az elnöknek, hogy sok időre van szükségük, mert a nemzetközi diplomácia szabályai meglehetősen bonyolultak. Arra kértem az ukrán elnököt, hogy gondolja át, lehet-e egy kicsit más utat járni, abbahagyni a harcokat, majd folytatni a tárgyalásokat” – legalábbis ezt mondta az ukrán hírügynökség szerint a magyar kormányfő a Zelenszkijjel folytatott tárgyalások után.

Az ukrán politikus elkerülte a közvetlen választ erre a meglepő javaslatra,

majd a 2017 óta zsákutcában lévő kétoldalú ukrán-magyar kapcsolatokra összpontosított.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:24
🍓 ️ ­É­­­r­t­­­é­k­­e­­­l­­­d­ ­­a­­­ ­­­s­z­­­e­x­i­­­ ­­­p­u­n­­­c­i­m­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
MaBaker
2024. július 04. 11:10
Most akkor EU soros elnökként tárgyalt Zselével a békéről, ami 1 mondatig tartott, vagy magyar miniszterelnökként azért ment, hogy elsimítsa a magyar problémákat Ukrajna EU-s csatlakozása elől? Egyik verzió sem túl szerencsés.
csapláros
2024. július 04. 00:11
lauderstenonis-2 2024. július 03. 23:00 ..."Akkora baromságot mondott 0rbán, hogy Zelenszkij tényleg zavarba jött."... Azóta is a FÉL VILÁG foglalkozik ezzel a "baromsággal". Csócsálgatják, kiköpik, azután benyalják, ízlelgetik az aromáját és a bukéját... Kac-kac.
csapláros
2024. július 04. 00:07
Kovács UbulCsigorin 2024. július 03. 20:29 ,,,"Itt csak Putyin apád akar békét, musZkageci."... A FASZT. Putyin nem hülye. Zselé egy vesztes bohóc. Ezért nem hiteles. Ha lerakja a fegyvert, a ruszki is lerakja. Kijelölik Ukrajna ÚJ határait, nem többet és nem kevesebbet és mindenki megy a dolgára. A megszerzett határsávval, Putyin még azt is leszarja, ha Ukrajna NATO tag lesz és jót röhög ha az Unió még a tagjává is fogadja az amcsik újabb tagállamát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!