Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Van, ahol a folytatás, van, ahol az új lehetőségek állnak a fókuszban – még tart az Egymillió Találkozás Napja

2024. június 08. 16:36

Nagy János államtitkár Miskolcon kampányolt együtt a Fidesz jelöltjével, Papp László együtt tekert a szavazóival Debrecenben.

2024. június 08. 16:36

Nyitókép: Papp László Facebook-oldala

Szombat délután sem álltak meg a Fidesz aktivistái és jelöltjei, még tart az Egymillió Találkozás Napja – a valaha volt legnagyobb kampányhajrá – az ország minden pontján.

Papp László, Debrecen polgármestere aki, most is ringbe szállt a város vezetéséért, arról számolt be közösségi oldalán, hogy több mint ezren vettek részt a Mozdulj, Debrecen! kerékpáros városkerülésen.

Hangsúlyozta, 

Debrecent nagyszerű közösségek alkotják!”

„Találkozzunk holnap az önkormányzati választáson, hogy a jövőben is tudjunk ilyen és ehhez hasonló nagyszerű programokat szervezni” – zárta a bejegyzését Papp László.

 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyíregyházán azt kérik, szavazzanak a folytatásra

Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere is járja a várost és a kerületét. Facebook-bejegyzésében arról írt, hogy „ha elégedettek azzal, amit városvezető frakcióként elértünk Önökkel együttműködésben az elmúlt bő évtizedben Nyíregyházán, és szeretnének egy, a kormányzattal partnerségben, sikeresen együttműködő vezetést továbbra is városunk élén, tiszteljenek meg engem és képviselőjelöltjeinket bizalmukkal, szavazataikkal”.

Nagy János, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára eközben Miskolcon kampányolt. Nagy Facebook-oldalán azt írta, „Magyarország kormányának nagyon fontos Miskolc és a miskolciak

Adjanak lehetőséget további fejlesztésre, és június 9-én szavazzanak Tóth-Szántai Józsefre!”

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. június 09. 04:37
Van, ahol a folytatás, van, ahol az új lehetőségek állnak a fókuszban --- Nocsak. (ezek szerint lenne még mit lopni...)
The Loner
2024. június 08. 17:12
❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 A JÓ ISTEN MINDANNYIUNK FELETT MAGYARORSZÁG MINDENEK ELŐTT HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK ! ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 CSAK A FIDESZ ! VITÉZY DÁVID X ! BUDAPESTI FIDESZ LISTA ALEXANDRA X ! ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚❤️🤍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!