Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Minden egy helyen: itt vannak az önkormányzati választások eredményei!

2024. június 09. 09:03

Visszafoglalta a Fidesz az északkelet-magyarországi nagyvárosokat.

2024. június 09. 09:03
null

Legfrissebb híreinket a 2024-es választásról lejjebb görgetve olvashatják.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán
 

Élő közvetítésünket lejjebb görgetve olvashatják.

Frissítés Frissítés
01:35
Orbán Viktor: Az emberek világosan megüzenték, békét akarnak!

„A párizsi olimpia évében írta ki a Momentumot a magyar történelemből a Jóisten.” Rövid választás-értékelő beszédet tartott a miniszterelnök hétfő hajnalban. 

A teljes választás-értékelő beszédről ide kattintva olvashat bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

 

23:38
Visszafoglalta a Fidesz az északkelet-magyarországi nagyvárosokat

Debrecenben és Nyíregyházán megint nyert a Fidesz, a kormánypárt emellett visszaszerezte Egert és Miskolcot is. Bővebben itt olvashat a megyei jogú városokban született eredményekről.

Ezt is ajánljuk a témában

 

22:30
Győrben továbbra is fej-fej mellett állnak a jelöltek

A vizek városában 77,32 százalékos feldolgozottság mellett rendkívül szoros a verseny: Dr. Dézsi Csaba András (Fidesz) 30,61 százalékkal áll az első helyen, őt szorosan követi Pintér Bence, az LMP-Zöldek, Momentum, TSZV közös jelöltje. A két jelölt között mindössze 200 szavazat a különbség. A harmadik helyen Borkai Zsolt áll 27,74 százalékkal. 
 

22:18
Győztest hirdettek Békéscsabán is

Szarvas Péter, a Hajrá Békéscsaba Egyesület jelöltje 61,73 százalékkal megnyerte a polgármester-választást a településen. Békéscsabán a Fidesz nem indított saját jelöltet, hanem Szarvas Pétert támogatta. 
 

22:14
Földcsuszamlásszerű győzelmet aratott a volt fideszes Csepelen, Soroksáron pedig a független jelölt nyert

Borbély Lénárd kétharmaddal nyert, újrázik, a 23. kerületi Bese Ferenc független képviselő is nyert.

Kapcsolódó cikkünket ide kattintva olvashatják.

Ezt is ajánljuk a témában

 

22:10
Vezet Vitézy, de messze még a vége

Vitézy Dávid (LMP – Zöldek - Vitézy Dáviddal Budapestért) vezet Karácsony Gergely (MSZP - DK - Párbeszéd- ZÖLDEK) előtt. 10 százalékos feldolgozottságnál Vitézy neve mellett 49,37; Karácsonynál 45,03 százalék szerepel.

Kapcsolódó cikkünket IDE kattintva olvashatják.

Ezt is ajánljuk a témában

 

22:03
Debrecenben nyer Papp László, Egert és Miskolcot is visszaszerezheti a Fidesz

Miskolcon 40 százalékkal vezet Tóth-Szántai János, mögötte a baloldali Barkai László 22 százalékkal a második, a feldolgozottság 86 százalékos. Hasonló fölénnyel ( 48-22) vezet Debrecenben a regnáló fideszes polgármester, Papp László. A feldolgozottság 76 százalékos a cívis városban.

Egerben is a kormánypárti jelölt vezet, de itt szorosabb a verseny: 83 százalékos feldolgozottságnál Vágner Ákos előnye bő 1700 szavazat Mirkóczki Ádámmal szemben.

21:41
Brutális Fidesz-győzelem Zalaegerszegen

Zala vármegye székhelyén 76 százalékos feldolgozottságnál a regnáló fideszes polgármester, Balaicz Zoltán 73,87 százalékkal vezet. Ez 13 787 szavazatot jelent. 

Mögötte 13 százalékkal áll a DK és Momentum által támogatott Keresztes Csaba, további két jelölt ( egy független és egy Mi Hazánk-os) pedig 6-6 százalékot szerzett eddig.

21:38
Egy-két nagyvárosban győztest lehet hirdetni

80 százalék feletti a feldolgozottság Kaposváron, Szekszárdon, Veszprémben és Esztergomban, 90 százalék feletti szavazatot számoltak össze Hódmezővásárhelyen és Békéscsabán.

Ezekben a megyei jogú városokban kvázi-győztest lehet hirdetni: sorrendben Szita Károly (Fidesz), Porga Gyula (Fidesz), Hernádi Ádám (Fidesz) Márki-Zay Péter (MMM) és Szarvas Péter ( Hajrá, Békéscsaba, Fidesz-támogatással) vezetheti ezeket a városokat 2024 októberétől.

 

21:21
Sopronban is a fidesz jelöltje vezet

Sopronban is a regnáló fideszes polgármester vezet. 46 százalékos feldolgozottság mellett Dr. Farkas Ciprián 51,02 százalékkal áll az első helyen, megelőzve Sovány Endre független jelöltet, aki 20,05 százalékon áll. 
 

21:12
Márki-Zay nagyon nyer Hódmezővásárhelyen, a többi megyei jogú városban azonban jól áll a kormánypárt.

A kiemelkedő részvételű hódmezővásárhelyi önkormányzati választásnak már a feldolgozottsága is kiemelkedő: 76 százalékos feldolgozottságnál 55-37-re vezet Márki-Zay Péter. 

A többi megyei jogú város közül Pécsen, Szolnokon, Tatabányán, Érden és Dunaújvárosban és Szegeden vezet a baloldali-ellenzéki jelölt, mindenhol máshol a kormánypárt regnáló vagy éppen kihívó politikusai állnak az első helyen.

A feldolgozottság azonban Hódmezővásárhelyen kívül csak Esztergomban, Kaposváron és Nyíregyházán, Békéscsabán és Zalaegerszegen haladja meg a 60 százalékot.

21:02
Szekszárdon már közel ötven százalékos a feldolgozottság

Berlinger Attila Szekszárdon 48 százalékos feldolgozottság mellett 54,05 százalékkal az első helyen áll, mögötte Bomba Gábor az Éljen Szekszárd egyesület jelöltje a második 35,36 százalékkal. 

20:57
Győrben átvette a vezetést Dézsi Csaba András

Nagyon szoros a verseny a Győr-Moson-Sopron vármegyei székhelyen: 15 százalékos feldolgozottságnál Dézsi Csaba András regnáló polgármester vezet 31 százalékkal, mögötte alig lemaradva, 28-28 százalékkal áll Pintér Bence és Borkai Zsolt.

Kecskeméten nagyon magabiztosan, 42 százalékkal vezet a fideszes regnáló városvezető, Szemereyné Pataki Klaudia, mögötte 28 százalékkal a baloldali jelölt, Király József áll.

Veszprémben szintén a kormánypárti jelölt, Porga Gyula vezet, a 33 százalékos feldolgozottság mellett a szavazatok 47 százalékát tudhatja magáénak.

Egerben szoros a verseny, de jelenleg ( 28 százalékos feldolgozottság) a fideszes Vágner Attila áll az élen, a regnáló polgármester, Mirkóczki Ádám 28 százalékkal csak a második. Vágner 34 százalékon áll.

20:56
Veszprémben is a fideszes jelölt vezet

Porga Gyula Veszprémben 28 százalékos feldolgozottság mellett 47,87 százalékkal az első helyen áll, mögötte Hartmann Ferenccel, a DK, MSZP, Momentum, Híd a Városért egyesület és Párbeszéd- ZÖLDEK közös jelöltje jelenleg a második 28,15 százalékkal. 

20:48
Kaposvár, Zalaegerszeg, és Esztergom polgármestere is vezeti a versenyt

Kaposváron Szita Károly a település regnáló polgármester a szavazatok 10 százalékos feldolgozottságnál 51,22 százalékon áll, mögötte a 
DK, Jobbik, MSZP, Momentum közös jelöltje áll 22 százalékkal. Zalaegerszegen a szavazatok 15 százalékos feldolgozottságánál Balaicz Zoltán a Fidesz jelöltje 73,94 százalékon áll. A DK és a Momentum jelöltje Keresztes Csaba 11,84 százalékkal a második. Esztergomban Hernádi Ádám a Fidesz jelöltje a szavazatok 11 százalékos feldolgozottságánál 73,87 százalékkel vezet helyi kihívója előtt. 
 

20:41
Miskolcon és Baján is a fideszes kihívó vezet

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye székhelyén a szavazatok 6 százalékának összeszámolása után a fideszes Tóth-Szántai Zoltán 34 százalékkal az első helyen áll, mögötte a DK-MSZP-Párbeszéd és LMP által támogatott Barkai László a második 23 százalékkal.

A 2019-ben a Momentum színeiben nyerő Nyirati Klára csak a második helyen áll Baján: a megyei jogú városban a Fidesz jelöltje, Kámánné Bari Bernadett vezet.

20:35
Elkezdtek jönni az eredmények a megyei jogú városokból

Nem sokkal 20:30 előtt elkezdtek szivárogni az önkormányzati részeredmények.

Egyelőre Hódmezővásárhelyen a legnagyobb a feldolgozottság, a szavazatok 37 százalékának feldolgozásánál Márki-Zay Péter vezet 52 százalékkal, kihívója, Grezsa István 41 százalékon áll.

A nagyobb feldolgozottságú megyei jogú városok közül Debrecenben és Békéscsabán a Fidesz jelöltje vezet, csakúgy, mint Zalaegerszegen, ahol az inkumbens városvezető Balaicz Zoltán 15 százalékos feldolgozottságnál 73 százalékon áll.

Győrben alacsonyabb feldolgozottságnál minimálisan Borkai Zsolt áll az élen.

 

20:09
Gyurcsányék máris reagáltak Tordai Bencére és Magyar Péterre

Kálmán Olga a DK eredményváró rendezvényen a következőképpen kommentálta Tordai Bence kilépését a Párbeszédből: a DK soha nem szól bele más párt ügyeibe, így a Párbeszéd kapcsán sincs mit mondaniuk. Ugyancsak szóba került a baloldali politikai ambíciókkal bíró Magyar Péter pártja. Kálmán azt mondta,

a Demokratikus Koalíció minden olyan pártra, így a Tisza Pártra is úgy tekintenek, amely le akarja váltani az Orbán-rendszert.

Cikkünket IDE kattintva tudják elolvasni.

Ezt is ajánljuk a témában

 

19:49
Menczer Tamás: A választók megértették a választás tétjét

Tíz perccel a szavazás lezárulta után a Fidesz-KDNP megtartotta első sajtótájékoztatóját. Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója megköszönte a választóknak a részvételt, és külön köszönetet mondott azoknak, akik a „békepárti miniszterelnököt és a békepárti politikai közösséget, a Fidesz KDNP-t" támogatták.

Hangsúlyozta, hogy ez minden idők legmagasabb részvételű EP- illetve önkormányzati választása. 

Menczer szerint ez a rekordrészvétel azt jelzi, hogy 

a választópolgárok megértették, hogy mi a választást tétje, azaz háború vagy béke. 

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője külön köszönetet mondott a kormánypártok nevében annak az ötvenezer aktivistának, akik az elmúlt hetekben rengeteget dolgoztak azért, hogy mindenkihez eljusson a béke hangja. Nekik is köszönhető a magas választási részvétel –tette hozzá.

19:27
21 Kutatóközpont: Kiesett a Momentum, négy párt került be az Európai Parlamentbe

19 óra után nyilvánosságra hozta a választás előtti két napban készült felmérését a Momentum-közeli 21 Kutatóközpont. 

Eszerint az Ep-választáson a Fidesz 44 százalékot, a Tisza Párt 32 százalékot szerzett, rajtuk kívül további két párt kerülhetett be a Parlamentbe: a DK-MSZP-Párbeszéd lista 8, a Mi Hazánk 7 százalékot szerzett.

Kieshet a Kétfarkú Kutyapárt és a Momentum. (3 illetve 4 százalék).

A 21 Kutatóközpont június 6. és 8. között végezte az adatfelvételt, 1000 fő SMS-ben történő megkeresésével. A kérdőívet online lehetett kitölteni, az SMS-ben az odavezető link volt megadva. A minta reprezentatív a teljes magyar lakosságra nem, életkor, iskolai végzettség és lakóhely szerint. A hibahatár a teljes mintában 50 százalékos párt esetében plusz-mínusz 3 százalék.

A 21 Kutatóközpont választási előrejelzése a direkt párpreferencia-eredmények mellett számos más adatot is figyelembe vett: a pártválasztás eldöntésének időpontját, a választási meggyőződés erősségét, politikai érdeklődést, az internethasználat gyakoriságát és más háttérváltozókat is. A közzétett számsor a legvalószínűbbnek tartott, várható listás eredmény az európai parlamenti választáson.

 

19:13
Tordai Bence kilépett a Párbeszédből

Még ő se szavazott a saját pártjára. A hírről ide kattintva olvashat bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

 

19:09
18:30-ig 56,09 a részvételi adat

Fél hétig a választásra jogosultak 56,09 százaléka adta le szavazatát az összevont EP-és önkormányzati választásokon. Ez számszerint 4 416 794 szavazót jelent.

18:44
Orbán az utolsó órában is mozgósít

„Csak a béke, csak a Fidesz” – nyomatékosította a kormányfő. Bővebben itt.

Ezt is ajánljuk a témában

 

18:42
Jogsértőnek minősítették Soproni kampánylépését

A terézvárosi választási bizottság egyöntetűen jogsértőnek minősítette a momentumos politikus járdafestését. Erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja!

Ezt is ajánljuk a témában

 

17:49
Továbbra is rekordrészvétel: 17:00-ig a választók 50,69 százaléka voksolt

A Nemzeti Választási Iroda tájékoztatása szerint vasárnap 17:00-ig a szavazásra jogosultak 50,69 százaléka ment el választani, ami minden eddigi EP-és önkormányzati választásnál magasabb.

Nincs nagy különbség város-vidék, kisebb és nagyobb települések, valamint a főváros között.

A megyei bontás így néz ki:

BUDAPEST: 51,64% (693 876)

BARANYA: 49,88% (150 616)

BÁCS-KISKUN: 47,30% (194 270)

BÉKÉS: 49,49% (134 809)

BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN: 50,38% (255 879)

CSONGRÁD-CSANÁD: 50,14% (162 800)

FEJÉR: 50,74% (173 458)

GYŐR-MOSON-SOPRON: 52,47% (197 934)

HAJDÚ-BIHAR: 47,61% (201 423)

HEVES: 51,90% (122 476)

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK: 47,68% (140 196)

KOMÁROM-ESZTERGOM: 48,28% (117 910)

NÓGRÁD: 51,90% (79 039)

PEST: 50,51% (538 258)

SOMOGY: 51,09% (129 983)

SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG: 52,00% (226 410)

TOLNA: 50,80% (89 122)

VAS: 55,86% (114 464)

VESZPRÉM: 53,10% (149 275)

ZALA: 52,49% (119 246)

A megyei jogú városok közül kiemelkedik Hódmezővásárhely, ahol a választók csaknem 60 százaléka szavazott két órával az urnazárás előttig.

Debrecenben 47,28, Győrött 52,45 százalék adta le a voksát. Pécsen 45 százalék, Szegeden 47 százalék szavazott 17 óráig.
 

16:30
Ákos két felnőtt lányával szavazott – idén először (FOTÓ)

A Kossuth-díjas énekes, zenész Kovács Ákos nagylányaival együtt adta le szavazatát az európai uniós és önkormányzati választásokon. A fontos eseményről közösségi oldalán egy posztban is megemlékezett.

Erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja!

Ezt is ajánljuk a témában

 

15:43
Választási csalás történt? Pikó Andrásék szavazatokat vásárolhattak az egyik körzetben

A Fidesz frakcióvezetője a közösségi oldalán fog részletesen beszámolni az esetről.

Erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja!

Ezt is ajánljuk a témában

 

15:39
Tovább nőtt a részvételi arány

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint 15:28 percig a szavazásra jogosultak 42.04%-a járult az urnákhoz, amely már közel nyolc százalékkal magasabb arány, mint az öt évvel ezelőtti választások során.

15:28
Elköltöztettek két szavazókört Karcagon

A változásról időben értesítették az érintett választópolgárokat.

Erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja!

Ezt is ajánljuk a témában

 

14:14
Rongálás és törvénytelenségek a választás napján – a momentumosok mindent bevetnek Terézvárosban (FOTÓK)

Soproni Tamás polgármester csapatát súlyos vád érte. Kovács Balázs Norbert a Fidesz–KDNP terézvárosi polgármesterjelöltje közösségi oldalán mutatott rá, hogy a regnáló kerületvezető, Soproni Tamás milyen törvénytelen eszközökhöz folyamodott a választás napján a kampányában.

Erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja!

Ezt is ajánljuk a témában

 

14:02
„Aki a Fideszre szavaz, a békére szavaz!” – így adták le voksaikat a kormánypárt politikusai (Képek)

A kormánypárt politikusainak egy jelentős része már a reggeli, délelőtti órákban leadta szavazatát.

Erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja!

Ezt is ajánljuk a témában

 

13:47
Egyre kiemelkedőbb a részvételi arány

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint 13:25 percig a szavazásra jogosultak 33.14%-a járult az urnákhoz, amely már közel hét százalékkal magasabb arány, mint az öt évvel ezelőtti választások során.

13:13
Vitézy bizakodó a szavazás után, és két, párttal való szövetséget is kizárt

A budapesti főpolgármesteri címért versenybe szálló Vitézy Dávid is leadta szavazatát az európai uniós és önkormányzati választásokon a XII. kerületben. Mint mondta, szakmai alapú városvezetésre készül és a budapestiekért szeretne dolgozni.

Erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja!

Ezt is ajánljuk a témában

 

12:09
Szentkirályi Alexandra is szavazott: Váltsuk le Karácsonyt, listán csak a Fidesz!

A Fidesz budapesti elnöke most a közösségi oldalára tett ki egy fotót, amin éppen a szavazólapokat dobja be az urnába.

Szavazatok leadva! Váltsuk le Karácsonyt, listán csak a Fidesz! Hajrá, Budapest!

– írta a posztjában Szentkirályi Alexandra.

Erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja!

Ezt is ajánljuk a témában

 

12:00
Továbbra is kiemelkedő a szavazópolgárok aktivitása

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint 11:30 percig a szavazásra jogosultak 22.89%-a járult az urnákhoz, amely közel öt százalékkal magasabb arány, mint öt évvel ezelőtt.

11:26
Szavazott a Gyurcsány-házaspár, a velük egy listán induló Karácsony Gergely is leadta a voksát

Ma közelebb kerülhetünk a kormányváltáshoz – hangoztatta a Dobrev Klára, annak ellenére, hogy valójában EP-képviselőket és településvezetőket választunk, nem pedig a kormányról döntünk.

Erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja!

Ezt is ajánljuk a témában

 

10:59
Orbán Balázs is szavazott: plusz egy voks a békére!

Orbán Balázs a délelőtti órákban adta le voksát. A miniszterelnök politikai igazgatója egy fotót is megosztott a választás pillanatairól:

Plusz egy voks a békére!

– írta.

Erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja!

Ezt is ajánljuk a témában

 

10:41
Már tartogatott némi izgalmat a 2024-es választás

Pest vármegyében, Felsőpakonyban nem sokkal hét óra előtt egy választópolgár a szavazófülkében elesett, a fülke elborult. A választópolgár segítséggel felállt és távozott, a fülkét rövid időn belül helyreállították.

A Csongrád-Csanád vármegyei Szatymazon pedig egy állampolgár azt sérelmezte, hogy hiába érkezett korán, nem ő lesz az első szavazó.

Erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja!

Ezt is ajánljuk a témában

 

09:56
Orbán Viktor is leadta a szavazatát, a kormányfő Vitézy Dávidra voksolt, mert ezt tanácsolta neki Szentkirályi Alexandra (VIDEÓ)

A miniszterelnök szerint az emberek ma véleményt mondhatnak a háborúról és a békéről. Magyarországon csak a Fidesz–KDNP-pártszövetség áll a béke mellett.

Orbán Viktor a szavazás után tartott sajtótájékoztatón kijelentette: „Ez az első olyan európai választás, aminek összeurópai tétje van: a háború és béke kérdése most összeurópai kérdés. Este a választás eredményét érdemes lesz olyan szempontból  értelmezni, hogy ez az első választás, amikor az európai emberek véleményt mondhattak a háborúról és a békéről.

Erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja!

Ezt is ajánljuk a témában

 

09:35
Orbán Viktor is leadta a szavazatát, azt is elárulta, kire (FOTÓ)

A kormányfő ezúttal is a Zugligeti Általános Iskolában adta le szavazatait.

Erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja!

Ezt is ajánljuk a témában

 

09:02
Lukácsi Katalin plakátot rongált az éj leple alatt, majd futva elmenekült

Juhász Péter képviselőjelöltje megmutatta, mit jelent az európaiság ellenzéki módra. Erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja!

Ezt is ajánljuk a témában

 

08:14
Kijöttek az első részvételi adatok: ennyien még sosem szavaztak

A fővárosban már több mint 20 ezren leadták a voksukat. Erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja!

Ezt is ajánljuk a témában

 

07:26
Előrejelzés: így ússzuk meg szárazon a voksolást

Borongósan indult a választás reggele, de nem marad végig így. Erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja!

Ezt is ajánljuk a témában

 

07:05
Elkezdődött: megnyitottak a szavazókörök!

7 millió 850 ezer választópolgárt várnak szavazni a sorsáról. Erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja!

Ezt is ajánljuk a témában

 

06:43
Ne felejtse otthon a személyi iratait! – összeszedtük a választáshoz szükséges legfontosabb információkat

Vasárnap egyszerre rendezik az európai parlamenti képviselők, valamint az önkormányzati és kisebbségi önkormányzati választásokat hazánkban.

Mindez azt jelenti, hogy a választóknak fel kell készülniük: eddig nem látott számú szavazólapot kapnak majd a kezükbe a szavazóhelyiségekben. Összeszedtük a legfontosabb információkat a választásról. Erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja!

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Mi lesz Budapestből?

Totális tanácstalanság. Rengeteg kérdőjel. Még több kompromisszum, még több alku. Városvezetés zéró.

6 órája

Összesen 533 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antal-2
2024. június 10. 07:09
Az áradó Tisza nyaldossa a dús narancsligetet.
stones1963
2024. június 10. 02:56
Valaki írja már le a Tisza programját.
Hodor
2024. június 10. 01:38
Budapest a Mihazánkoson megy el. Remek ...
Oldalkosár
2024. június 10. 01:05
tizennyolcfok 2024. június 09. 22:44 Ide figyelj, te lelkes amatőr: attól, hogy Pestet ismét bukja a Fidesz, nem lett gyengébb. A buzik, drogosok hozták a formájukat, és a nulltudású ELTE BTK-sok ma is úgy szavaztak, ahogy öt évvel ezelőtti társaik. Sikerült megyei jogú városokat visszavenni. Az EP választásokat is megnyerte a kormánypárt. Petikéd a többi ellenzéki alakulatot földbe döngölve tudta magát fölhízlalni. De mi lesz ezután? Amikor már nem lesz elég egy térre kiállni. Amikor megkezdődik a munka az EP-ben és az önkormányzatokban? Mit fog ez a nyikhaj szardarab és bűnözőkből és sorosista hazaárulókból álló bandája csinálni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!