Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Elkezdődött: megnyitottak a szavazókörök!

2024. június 09. 06:16

7 millió 850 ezer választópolgárt várnak szavazni a sorsáról.

2024. június 09. 06:16
null

Nyitókép: Képernyőmentés

Vasárnap reggel hat órakor megkezdődött a voksolás a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán.

Az önkormányzati, a nemzetiségi és az EP-választáson kis mértékben eltérő a szavazásra jogosultak köre. 

Az önkormányzati választásra 7 millió 850 ezer választópolgárt várnak a 10 119 magyarországi szavazókörben este 7 óráig. Az európai parlamenti voksoláson a magyarországi szavazókörökben, a 147 külképviseleti szavazókörben és levélben ennél valamivel kevesebben, mintegy 7 millió 800 ezren szavazhatnak, a nemzetiségi választáson pedig 345 633 választópolgár vehet részt.

(MTI)
 

 

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-100
2024. június 27. 08:20
🍓 ️ ­É­r­­t­­­é­­­k­e­­­l­d­­ ­­a­ ­­s­z­e­­­x­­­i­­­ ­p­u­­n­c­i­­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­𝐗­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Ízisz
2024. június 09. 08:45
Z. Öszödi2 beszéde a hazaáruló kommunistaliberálnáci lopcsótányferkónak!!! 👇 "Kezit csókolom jóreggelt kívánok, igen, ha a választók azt mondják, hogy mi kormányozzuk Budapestet, akkor mi kormányozzuk Budapestet. Ez a dolgunk. Az ellenkező lenne a baj. A főpolgármester-jelölt szerint "Gyurcsány diktál, Karácsony szolgál, a Gyurcsány-fiókák pedig szépen híznak a budapestiek pénzén" Amit mindenki tudott eddig is!!! Ennek vége!!! Nem fogjuk a DK és baráti körének a luxus életvitelét tovább fizetni!!! 💯❗
Ízisz
2024. június 09. 08:42
Z. Ma este tíz után, meglátjuk mennyi a valóságtagadó, laposföld hívő, akik elhiszik a globalista háttérhatalom bankár zsidók hazug mantráját, hogy Oroszország meg akarja támadni Európát úgy, hogy tudják hogy nem nyerhetnének!!! Vagy Budapesten mennyire fontos a halál kultúrája, a már régen nem liberális zászló mögé bújt fosztogató csűrhe vezetésének leváltása... Ez lesz életem leghosszabb várakozása!!! Az biztosan tudom, ugyanúgy mint 2022-ben, sokan lesznek szavazók akik a baloldalról a jobboldali valóságra és nem a hazug ideológiára fogják a voksukat letenni!!! Ami az ő nagy titkuk marad majd!!! Köszönjük nekik is az életre való szavazást!!! Akik rájöttek, van annyi eszük, hogy gyakorlatban ez a legjobb választás számukra, ha nem akarnak a saját ideológiájuk hullái lenni... HAJRÁ OV!!! 🇭🇺 HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!! 🇭🇺 HAJRÁ MAGYAROK!!! 🇭🇺 CSAK AKKOR NYERÜNK, HA ELMEGYÜNK SZAVAZNI!!! MINDENKI!!! 💯❗ NE AKARJÁTOK A FIAINKAT, FÉRJEINKET A HÁBORÚBAN MEGÖLETNI!!! ❗
Ez D-dúr és e-moll
2024. június 09. 08:35
"johannluipigus 2024. június 09. 08:09 ---> @ez durr '...lehet bár 1 vagy 21 képviselője az EP-ben, nem oszt-szoroz a nagypolitikában.' Ebben igazad van, de az sokat szàmít, hogy a 21 magyar képviselö között hány mocskos hazaáruló féreg van. Sajnos a 'demokrácia' lehetövé teszi, hogy továbbra is hazaárulókat juttasson ki a magyar nép ostobábbik része. Elég csak poloska Peti listájára ránézni, de a két momentumos kurva közúl is kijuthat az egyik, Dobrev is simán. " A hazaárulásról csak annyit, hogy 2008-ban a Fidesz simán meg tudta akadályozni egy népszavazási kezdeményezéssel, hogy környezetkárosító gumiabroncs-gyárat telepítsenek Gyöngyösre, 2024-ben a Fidesz-kormány nemcsak a közmeghallgatás intézményét törölte el, hogy a lakosság tájékozódhasson a környezetében zajló kínai gigaberuházásokról, de még az érvényes bírósági végzést sem hajtatja végre a gödi gyár környezethasználati engedélyének visszavonásáról. Ki is árul el és szolgáltat ki akkor kit és kinek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!