Előrejelzés: így ússzuk meg szárazon a voksolást

2024. június 09. 07:05

Borongósan indult a választás reggele, de nem marad végig így.

2024. június 09. 07:05

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

A HungaroMet előrejelzése szerint a felhős tájakon is szakadozik, csökken a felhőzet, a napsütést időszakosan fátyolfelhők szűrhetik. Délelőttre az északkeleti, keleti tájakon is megszűnik a csapadék, majd átmeneti szünetet követően 

a délután során az északnyugati tájakra újból záporok, akár heves zivatarok érkezhetnek. 

Így ezeken a tájakon érdemes magunknál tartani az esernyőt.

Az északnyugati, nyugati szél időnként megélénkül, zivatarok környezetében viszont erős, viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 33 fok között valószínű. Késő estére 20 és 26 fok közé csökken a hőmérséklet – írta a meteorológiai portál.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2024. június 09. 09:45
Patika 2024. június 09. 09:21 ..."Vigyünk védőernyőt a Fideszes kampányt folytatók esőzése ellen... mert cigánygyerekek potyognak az égből már így is... (sajnos egymást juttatják közhatalmi székekbe.)"...Bár úgy lenne ! Egy cigánygyerek kéne csak, akik a nemzetáruló CIA ügynök simogató fajtátokból egyet-egyet eltalál, hogy ott marad !
csapláros
2024. június 09. 09:43
Vagyis NEM lesz itt semmiféle kódolt üzenet a Fidesz ellenes nemzetáruló LIBERÁLNÁCI CIA ügynök csürhe részéről, hogy "Egész Magyarország felett felhőtlen az égbolt”, itt éppen fordítva, a kormánypárti erők fognak bevonulni a ballibantak eddig birtokolt állásaiba, amit nagy maflán elbénáztak...ráerősítve kocsmapárti, korcs, selejt jellegükre...
Patika
2024. június 09. 09:21
Vigyünk védőernyőt a Fideszes kampányt folytatók esőzése ellen... mert cigánygyerekek potyognak az égből már így is... (sajnos egymást juttatják közhatalmi székekbe.)
Kanmacska
2024. június 09. 08:33
Már most sokkal többen mentek szavazni, mint '19-ben! Hajrá Fidesz- KDNP! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!