Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Szavazott a Gyurcsány-házaspár, a velük egy listán induló Karácsony Gergely is leadta a voksát

2024. június 09. 11:24

Dobrev Klára egy videót is közzétett, amelyen férje, Gyurcsány Ferenc furcsán viselkedett.

2024. június 09. 11:24

A budapesti főpolgármester-választáson 3 főpolgármester-jelöltre lehet szavazni, miután a fideszes Szentkirályi Alexandra pénteken bejelentette a visszalépését. Szentkirályi a visszalépését azzal indokolta, hogy számára továbbra is az a legfontosabb, hogy Gyurcsány és Karácsony távozzanak a város éléről, a változást akarók tábora viszont eddig megosztott volt, „ezért utat adva a változásnak elállok a főpolgármester-jelöltségtől és a Fidesz fővárosi listavezetőjeként folytatom a kampányt”. 

„Egyben arra kérem minden támogatómat, hogy a főpolgármesteri szavazólapon Vitézy Dávidra, a listás szavazólapon pedig az általam vezetett Fidesz-KDNP listára szavazzon!” – szögezte le.

Nyitókép: Dobrev Klára Facebook-oldala

Ma közelebb kerülhetünk a kormányváltáshoz – hangoztatta a Dobrev Klára, annak ellenére, hogy valójában EP-képviselőket és településvezetőket választunk, nem pedig a kormányról döntünk.

Arra számítunk, hogy még több szavazónk lesz és még erősebb politikai közösséget fogunk tudni mutatni – mondta Dobrev Klára vasárnap, miután Budapesten leadta szavazatát. A DK–MSZP–Párbeszéd EP-listavezetője Gyurcsány Ferenccel, a DK elnökével együtt adta le voksát, majd úgy fogalmazott:

egyetlen erős, baloldali, szociáldemokrata szövetség van, mégpedig a DK–MSZP–Párbeszéd szövetsége.

Majd elmondta, hogy

szerte az országban sem lehet olyan pártra szavazni, mint a Tisza, 

ami nem határolódik el egyértelműen a „Fidesz jelöltjétől” Budapesten, és nem Karácsony Gergelyt támogatja. 

Mindeközben leadta voksát a főpolgármester is, amiről egy fotót posztolt a közösségi oldalán. 

Mint ismert:

Karácsony Gergely közös listán indul Gyurcsány Ferencékkel és a szocialista párttal,

ami több elemző szerint is a kis pártok beolvadását jelenti.

A Gyurcsány-házaspár egy videót is közzétett, amelyen a DK-vezér furcsán viselkedett. Ezt ITT tekintheti meg.

 


 

 

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:02
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­é­­­k­­e­l­d­­ ­­a­­ ­­s­­z­­e­­x­i­­ ­­p­­­u­n­­c­­­i­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jose
2024. június 09. 18:13
Tomi baba tényleg elviselhetetlenül buta. Én várom az értelmes vitatkozókat, érvelőket, akik megpróbálják megmagyarázni, hogy mi a gondjuk OV-ral, miért szeretik MP-t és így tovább.
hátakkor
2024. június 09. 16:59
Ferit késő reggel elnézve Clara Dobreva Kleinovára hárul az éjféli feladat, bejelenti hogy legközelebb teljes rendszer és kormányváltás, heteken belül. 2006 óta nem vadászni járnak..
Palatin
2024. június 09. 16:44
"Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!