Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Rongálás és törvénytelenségek a választás napján – a momentumosok mindent bevetnek Terézvárosban (FOTÓK)

2024. június 09. 14:03

Soproni Tamás polgármester csapatát súlyos vád érte.

2024. június 09. 14:03
null

A budapesti főpolgármester-választáson 3 főpolgármester-jelöltre lehet szavazni, miután a fideszes Szentkirályi Alexandra pénteken bejelentette a visszalépését. Szentkirályi a visszalépését azzal indokolta, hogy számára továbbra is az a legfontosabb, hogy Gyurcsány és Karácsony távozzanak a város éléről, a változást akarók tábora viszont eddig megosztott volt, „ezért utat adva a változásnak elállok a főpolgármester-jelöltségtől és a Fidesz fővárosi listavezetőjeként folytatom a kampányt”.

„Egyben arra kérem minden támogatómat, hogy a főpolgármesteri szavazólapon Vitézy Dávidra, a listás szavazólapon pedig az általam vezetett Fidesz-KDNP listára szavazzon!” – szögezte le.

Fotó: Kovács Balázs Norbert Facebook-oldala

Kovács Balázs Norbert a Fidesz–KDNP terézvárosi polgármesterjelöltje közösségi oldalán mutatott rá, hogy a regnáló kerületvezető, Soproni Tamás milyen törvénytelen eszközökhöz folyamodott a választás napján a kampányában.

„Soproni Tamás még a választás napján sem riad vissza a törvénytelen eszközöktől! Ma hajnalban a polgármester bevetette járdafestő kommandóját. Az eredmény jól látható, rengeteg járdát firkáltak össze.

Sok választókörben teljesen szabálytalanul, közvetlenül a bejárat elé íratta ki a nevét.

Felszólítjuk Soproni Tamást, hogy fejezze be a szabálytalan kampányolást, a rongálás okozta károkat pedig haladéktalanul fizesse meg!” – fogalmazott Kovács Balázs Norbert.

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-99
2024. június 24. 23:31
🍓 ️ ­­É­­­r­t­é­­k­e­­­l­d­ ­­­a­­­ ­s­­z­e­­­x­­­i­­ ­­p­­­u­­n­­c­­­i­­­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Héja
2024. június 09. 17:06
Kijaz a Miyazaki? És mi a zakó?
Szuperszig
2024. június 09. 16:10
Szerencsétlen momentumosok! Mi lesz most az államférfiaikkal?
tetx
2024. június 09. 16:05
Szarlibsiknél a választási csalás az csak sima rutin. Már 47-ben profin tolták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!