Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Ákos két felnőtt lányával szavazott – idén először (FOTÓ)

2024. június 09. 16:24

A Kossuth-díjas énekes a közösségi oldalán számolt be a hírről.

2024. június 09. 16:24

Fotó: Kovács Ákos/Instagram

A budapesti főpolgármester-választáson 3 főpolgármester-jelöltre lehet szavazni, miután a fideszes Szentkirályi Alexandra pénteken bejelentette a visszalépését. Szentkirályi a visszalépését azzal indokolta, hogy számára továbbra is az a legfontosabb, hogy Gyurcsány és Karácsony távozzanak a város éléről, a változást akarók tábora viszont eddig megosztott volt, „ezért utat adva a változásnak elállok a főpolgármester-jelöltségtől és a Fidesz fővárosi listavezetőjeként folytatom a kampányt”.

Egyben arra kérem minden támogatómat, hogy a főpolgármesteri szavazólapon Vitézy Dávidra, a listás szavazólapon pedig az általam vezetett Fidesz-KDNP listára szavazzon!” – szögezte le.

A Kossuth-díjas énekes, zenész Kovács Ákos nagylányaival együtt adta le szavazatát az európai uniós és önkormányzati választásokon. A fontos eseményről közösségi oldalán egy posztban is megemlékezett, amelyben hozzátette:

Kata életében először adhatja le a voksát.”

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. június 09. 20:25 Szerkesztve
Csinos lányok.Nagy kár hogy valószínüleg azt hiszik az a szar a jó zene amivel az apjuk traktál minket lassan 40 éve.
2024. június 09. 18:33 Szerkesztve
Azt, hogy Ákos egy tehetségtelen hülye azt eddig is tudtam, de a címadó se piskóta. Idén először--- feltételezi hogy mégegyszer fog az idén és talán jövőre is. Gondolom nagykorúvá lett lányai most mentek először szavazni. Ákossal. -lett volna a mondandója (kretén)
koronaszepe
2024. június 09. 18:19
Árad a Tisza?
2024. június 09. 18:06 Szerkesztve
Van ennek valami hír értéke, esetleg Bunyós Pityu?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!