Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Schiffer páros lábbal szállt bele Karácsonyba: Két éve nem tudunk semmit a villamosról és az adománygyűjtő ládikáról

2024. június 07. 15:13

A volt országgyűlési képviselő Vitézy Dávidot fogja támogatni.

2024. június 07. 15:13

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Péntek reggel visszalépett a főpolgármester-jelöltségtől Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP jelöltje. Döntését azzal indokolta, hogy úgy érzi, a fővárosiak többsége le akarja váltani a Budapestet kormányzó Gyurcsány-Karácsony-tandemet.

A változást akarók tábora viszont eddig megosztott volt, így ő utat enged a változásnak, eláll a főpolgármester-jelöltségtől.

Szentkirályi a támogatóitól azt kérte, hogy a főpolgármesteri szavazólapon szavazzanak Vitézy Dávidra, a listás szavazólapon pedig továbbra is a Szentkirályi által vezetett Fidesz-KDNP-re.

„Karácsony Gergelynek – minden nagyrabecsülésem ellenére – mérsékelten áll jól a visszalépés és a finanszírozói háttér feletti moralizálás”fogalmazott Schiffer András a Facebookon.

Ugyanis két éve nem tudunk semmit a villamosról és az adománygyűjtő ládikáról, valamint a kettő közötti esetleges összefüggésről

 – tette hozzá. „Ezzel együtt, a hivatalban levő főpolgármester aggályai között akad, ami jogos, azonban Vitézy Dávidról meg vagyok győződve, hogy éppúgy ellen fog tartani akár a NER felől érkező lobbinyomásoknak is, ahogyan azt egyébként Tarlós István is tette” – fogalmazott az ügyvéd.

 

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:03
🍓 ️ ­É­­r­­­t­é­­k­­­e­­l­d­­ ­a­­­ ­­s­z­e­x­­­i­ ­­p­u­n­­c­­i­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
The Loner
2024. június 09. 07:55
❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 A JÓ ISTEN MINDANNYIUNK FELETT MAGYARORSZÁG MINDENEK ELŐTT HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK ! ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 CSAK A FIDESZ ! VITÉZY DÁVID X ! BUDAPESTI FIDESZ LISTA ALEXANDRA X ! ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚 ❤️🤍💚❤️🤍
Pelso j.
2024. június 07. 21:02
Tegyél feljelentést, bandi. Tudod a módját, hisz valamiféle jogász voltál, mielőtt harmadosztályú talpnyaló lettél.
Kismacska
2024. június 07. 19:50
Ott a villamos a pólóján, élőben az ATV-n!! 😆😆🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!