Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Menczer Tamás: Fantasztikus nap következik, ilyen nem volt még soha (VIDEÓ)

2024. június 07. 20:47

Szombaton lesz az Egymillió Találkozás Napja, a Fidesz valaha volt legnagyobb kampányhajrája.

2024. június 07. 20:47

Nyitókép: Menczer Tamás Facebook-oldala

 

Szombaton lesz az Egymillió Találkozás Napja, a Fidesz minden idők legnagyobb kampányhajrája. A kormánypárt ötvenezer aktivistája – köztük a kommunikációs igazgatóval – egyetlen nap alatt egymillió embert fog személyesen a választásra buzdítani. 

Ilyen mozgósítás még nem volt soha”

 – mondta Menczer Tamás az M1-en. „Ilyen nap, mint a holnapi, még nem volt soha” – tette hozzá. 

„Holnap is láthatjuk és érezhetjük majd a békepártiak erejét, mert bár nem leszünk egy helyen, de mindenki láthatja majd a sajtóban, az interneten, hogy az ország számos, sőt összes pontján békepártiak jönnek össze, beszélgetnek egymással és megvitatjuk még egyszer a választás előtt utoljára a legfontosabb kérdéseket” – zárta a gondolatot a kormánypárti politikus. 

A nyilatkozatot itt megtekintheti

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerek-a-perec
2024. június 08. 10:24
Orbán & cselédjei Magyarország végtelen pusztítását ösztönzik, elvonják a figyelmet az ország számára ténylegesen fontos kérdésekről és elképzelésekről. A fideszen eluralkodott a populizmus, a Fidesz nincs kikötve vagy nem kötődik a 450 millió tagú EU család elveihez – és ez valójában egy személyi populizmus kultusza Orbán körül. A csúti, volt KOMMUNISTA TITKÁR egy alacsony életű, ELVTELEN tróger, kiben vágni lehet a gerinctelenséget, akinek kizárólag egy gondolat cirkál a koponyájába - MINDEN ÁRON MEGTARTANI A HATALMÁT és LOPNI, LOPNI, minél többett LOPNI !
gyaloggos
2024. június 08. 09:59
AZ viszont nagyon nem mindegy MAGYARORSZÁGNAK, a MAGYAR embereknek, hogy GYURCSÁNYÉK csak kettő, vagy több képviselőt tudnak küldeni, az MSZP -s TÜTTŐ helyettes elvtársnő kimarad közülük! AZ meg végképp nem mindegy, hogy donáthanna meg csehkatalin kiesik az EP -ből, vagy marad!
gyaloggos
2024. június 08. 09:55
linnhegyi! MAGYAR PÉTER MENKÜL, menekül a kérdések elől, és úgy gondolja, LEGJOBB védekezés a TÁMADÁS ! A VÁLASZTÁSOK UTÁN, amikor majd valami érdemlegeset is mondania kell, el is fogy az a 27 %. DE! MINDEGY, hogy a FIDESZ 9-10-11 vagy éppen 12 EP -képviselőt küld majd Brüsszelbe, az csak a FIDESZ -nek fontos, az országnak, nekünk nem. AZ
gyaloggos
2024. június 08. 09:51
AJAJAJJ! A FIDESZ már a SOHA nem látott napot is elhozza! HÚZZATOK bele!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!