Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Menczer Tamás: Minket is elvinnének, a magyar katonákat, férfiakat, és az új mondások szerint a nőket is (VIDEÓ)

2024. június 07. 17:50

A kommunikációs igazgató közösségi oldalán indokolta újból, miért kell a békepárti politikusokra szavazni vasárnap.

2024. június 07. 17:50
null

Nyitókép: Menczer Tamás Facebook-oldala

 

Menczer Tamás kormánypárti kommunikációs igazgató a legújabb Facebook-videójában az egyik előadásából hallható az a részlet, amelyben az orosz-ukrán konfliktusról és az európai sorkatonaságról beszél.  „Amikor a németek és mások az európai sorozásról beszélnek, akkor ne legyen kétségünk, a magyar katonákat is elvinnék” – kezdte a politikus. 

Nehogy azt gondolja bárki, hogy bennünket itt hagynának, és ilyen szívességeket tennének. Minket is elvinnének, és a magyar katonákat, férfiakat, és az új mondások szerint nőket is, elvinnék a frontra”

– folytatta. 

„És azért én megmondanám ezeknek a háborúpárti politikusoknak, hogy menjenek ki az utcára, és kérdezzék meg Önöket, másokat, hogy kedves barátaim, férfiak és nők, nők és férfiak. Ki akar elmenni Ukrajnába? Ki akar elmenni Ukrajnába harcolni, esetleg meghalni? Ki gondolja azt, hogy ez az én háborúm, az enyém?” – tette fel a kérdéseket Menczer a közönségnek. 

A háborúpárti magyar és brüsszeli politikusok nem a magyar és az európai érdeket képviselik. 

Ezért kell változás Brüsszelben, és ezért kérem, hogy támogassák Orbán Viktort és a békepárti politikusokat” – zárta gondolatait a kommunikációs igazgató. 

Az előadás részletét itt megtekintheti:

 

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SpaniferRoland
2024. június 07. 21:58
Ha ezt a férget nyakon szúrnák a lyukon még bele is szarnék.
Lajoss
2024. június 07. 20:06
Degenerált,háborús uszító!
gyaloggos
2024. június 07. 19:59
AZ egyik szomszédnőm mondta egyszer a férjének:: - MEGLÁTOD, itt hagylak én egyszer téged. A válasz ez volt: - DE mikor?
gyaloggos
2024. június 07. 19:57
MENCZER ! KI akar elvinni benneteket? Á, NINCS NEKÜNK olyan szerencsénk! - na, ezt most nem egészen komolyan írtam-
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!