Szlovénia
15:002024. június 20.
Szerbia
Dánia
18:002024. június 20.
Anglia

Hont András csalódott a politikusokban: Így lehet hinni bennük...

2024. június 14. 16:15

„Most akkor sem megismételt választás nem lesz, sem előrehozott?” – tette fel a költői kérdést a publicista.

2024. június 14. 16:15

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP 

A Mandiner pénteken beszámolt róla, hogy már végeztek a főpolgármester-választási voksok újraszámlálásával. Sajtóértesülések szerint nagyon kis különbséggel ugyan, de továbbra is Karácsony Gergely nyert a választáson.

Hont András pénteki ironikus hangvételű Facebook-bejegyzésében csalódottságának adott hangot az önkormányzati választások kapcsán.

Most akkor sem megismételt választás nem lesz, sem előrehozott?”

– tette fel a költői kérdést a publicista. „Pedig mindkettőt megígérték!!! Pfff, így lehet hinni a politikusoknak... Szerencsére legalább Tóni elmenekült, vagy izé…” – zárta bejegyzését Hont András.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Mi lesz Budapestből?

Totális tanácstalanság. Rengeteg kérdőjel. Még több kompromisszum, még több alku. Városvezetés zéró.

3 órája

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. június 15. 08:23
Patika 2024. június 15. 07:47 • Szerkesztve Az az igaz, hogy nem ellenőrizték le a szavazólapok vízjeleinek a meglétét, igy akár fénymásolt pecsétes lapokon is lehetnek voksok. Ok. de kérdés, hogy minek akkor a vízjel? Viszont az nem kérdés a jogban, hogy ha egy szerződés akár egyetlen eleme is megdől akkor az egész é r v é n y t e l e n . (semmisségi eset) A választás a legszentebb k é p v i s e l e t i s z e r z ő d é s a néppel. (nemde?) De erről sernki sem akar tudni, mert a voks hitelességének ellenörzése munka, épp úgy mint az országos újraszámlálás is az volna. Újat kiírni meg a regnáló nyertesek nem akarnak. Demokrácia? Viccelsz? Itt jogállamissság van helyette. Pátoszban meg a mítoszban és az óriásplakátokon. (Jogálhamisság inkább beadja neked, hogy a manipulált szavazólapokon minden rendben volt, globális hiba meg csak részben van- ez is szép paradoxon ugye?!)
SimplyRed
2024. június 15. 07:56
Jah jók a felvetések. Két remek politikus még egymásra is találhat, Karácsonynak nem lesz többsége a remek ember MP pártja nélkül. Olyan szánalmas ezeket nézni, ki a fasz szavaz ilyen ócska emberekre?
tapir32
2024. június 14. 23:37
A kollektív bűnösség elvét - amit a hitleri Németország alkalmazott a zsidókkal szemben és aminél kevés aljasabb dolog van - felújítani és az orosz emberekkel szemben alkalmazni aljasság! Az EU egy szégyen!
tapir32
2024. június 14. 23:37
Attól, hogy az EP-ben nem tudtak kitalálni semmit a magyar kormány ellen, attól még az ártatlanok, a magyar nép és a magyar diákok büntetése, a pénzünk visszatartása aljasság! Az EP erkölcstelen határozatokat hozott. Az EB erkölcstelen határozatokat hozott. Az EP és az EB erkölcstelen! Ártatlanokat büntetni erkölcstelen! Ártatlanok megbüntetése mellett érvelni erkölcstelen! Aljasság volt, hogy a magyar diákokat, oktatókat és kutatókat büntetik az Erasmus pénzek megvonásával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!