Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Futótűzként terjed a neten a hét legnagyobb blamája: a Donáth–Cseh páros szánalmas vergődése

2024. június 02. 06:07

A tévévitán Donáth elkövette azt a gigantikus hibát is, hogy büszkén, sikerként említette a magyar olimpia megfúrását.

2024. június 02. 06:07
Cseh Katalin és Donáth Anna a Momentum 2019-es EP-eredményváróján
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 


„Úgy tűnik, hogy mostanra már a választóknak is elegük lett abból, hogy a saját hazájuk ellen lobbizott, szavazott a két momentumos hölgy.

Finoman szólva nem sok jót ígér, ha egy párt prominense a saját Facebook-oldalán gyakorlatilag azt bizonygatja a saját szavazóinak, egy adatra hivatkozva, hogy ő bizony eléri a kívánt, hőn áhított 5, azaz öt százalékot:

»FOLYTATNI AKARJUK ÉS FOLYTATNI IS FOGJUK!

De ehhez te is kellesz! Donáth Annával az elmúlt 20 év legeredményesebb magyar EP-képviselői vagyunk. A Medián legfrissebb felmérése szerint a Donáth Anna által vezetett Momentum 5%-on áll, tehát folytathatjuk azt a munkát, amit megkezdtünk. Tovább gyengíthetjük európai eszközökkel a Fidesz rendszerét és közvetlen uniós források megszerzéséért dolgozhatunk, amit a magyar városok és civilek használhatnak fel. Minden szavazat számít, a Momentumra továbbra is érdemes szavazni! Mi nem zsákbamacskát árulunk, hanem a megkezdett munkát akarjuk folytatni. Válaszd Európát, válaszd a Momentumot június 9-én!«

Ez bizony szánalmas. Ráadásul a csütörtöki tévévitán Donáth elkövette azt a gigantikus hibát is, amivel talán még mélyebbre lökte a saját pártját, hogy büszkén, sikerként említette a magyar olimpia megfúrását. Mindezt pár hónappal a párizsi olimpia előtt. Ez egy újabb öngól volt tőle – gondolta magában Felhévizy, majd leült kedvenc foteljába és elégedetten kevergetni kezdte a cappuccinóját, amit új kávéfőzőjével készített.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Donáth Anna

Facebook

Idézőjel

Azért fontos a jogállamisági nyomás fenntartása, mert fékezi a putyini önkény kiépülését.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-100
2024. június 27. 08:23
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­­é­­k­e­l­­­d­ ­a­ ­s­z­­e­­­x­­­i­­­ ­p­­­u­­n­­c­­i­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
iimre
2024. június 04. 22:58
"A tévévitán Donáth (…) büszkén, sikerként említette a magyar olimpia megfúrását." • lauderstenonis-2 jún 03. 23:28 A valóság ezzel szemben az, hogy a fidesz vonta vissza az olimpiai pályázatot." Mivel szemben, agyalágyult? :DDD 1. A Fidesz ötlete volt a budapesti Olimpia rendezése 2. A Momentum elkezdte gyűjteni az aláírásokat ellene. 3. A Fidesz ennek hatására belátta, hogy az országnak egy nem egyöntetű támogatottságú pályázatot beadni teljesen fölösleges, amikor más országok fullra támogatják a sajátjukat. 4. Szerintem nem én vagyok a hülye, hanem Te, mert nem érted, és a tényekkel szemben állítasz valamit.
lauderstenonis-2
2024. június 03. 23:28 Szerkesztve
A valóság ezzel szemben az, hogy a fidesz vonta vissza az olimpiai pályázatot. Egyébként 5018 milliárd forint, a GDP 6,7 százaléka volt a kormányzati szektor 2023. évi hiánya. Ehhez hozzájön még a Nemzeti Bank 1736,2 milliárd forintos 2023-as vesztesége. Mindezt olimpia nélkül hozta össze a nagyon tehetséges fidesz. Mi lenne, ha olimpiát is rendeznénk?
konfucius
2024. június 03. 09:50
A büdös kurva azt hazudja, hogy az Orbán-kormány ellenében zajlanak a jogállamisági eljárások. Valójában Magyarország ellen kezdtek jogállamisági eljárást. A magyarok ellen indított ez a két rohadék jogállamisági eljárást, és a magyaroktól tartják vissza a jogosan járó pénzt. Arról nem beszélve, hogy maga az eljárás sem megalapozott, egyetlen valós indoka sincsen, ami miatt jogos lenne. Ez így nettó hazaárulás, amiért börtön jár, vagy kiutasítás. De első lépésként szükséges a mentelmi jogukat megvonni. Vasárnap ezt is meg lehet oldani, mindenki menjen el szavazni, hogy ez a két féreg és a momentum összességében ne érje el a bejutási küszöböt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!