Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Donáth Anna a köztévében elmondta, hogy képviseli a magyarok érdekeit – „mind otthon, mind itthon”

2024. május 31. 08:09

Freudinak is nevezhető elszólást láthattunk a tévévitán a Momentum politikusától.

2024. május 31. 08:09
null

Nyitókép forrása: Márki-Zay Péter Youtube-oldala

Ahogy arról a Mandiner beszámolt, csütörtökök este élő adásban csaptak össze az EP-képviselőjelöltek a köztelevízóban. Donáth Anna a Momentum Mozgalom listavezetőjeként vett részt az eseményen, amelynek egy pontján sokatmondó elszólást tett.

Ahogy a legtöbb ellenzéki politikus, ő is a köztévé kritizálásával kezdte a bemutatkozó beszédjét. Elmondása szerint, a köztelevízióban általában őt „patás ördögként”  mutatják be a nézők előtt, ezért bemutatkozásában arra akarta helyezni a hangsúlyt, hogy miként képviseli a magyarok érdekeit az Európai Parlementben.

A riválisai által sokszor idegenszívűséggel vádolt politikus a beszédének pont azon a pontján zavarodott össze, mikor Magyarországról és Brüsszelről beszélt.

Vicc lenne ezt a mai eseményt vitának nevezni, de azt gondolom, hogy ez egy remek alkalom bemutatkozni, és elmondani, megmutatni, hogy hogyan képviselem a magyarok érdekeit, az európai liberális értékeket, mind otthon, mind itthon, mind Európában, mind Magyarországon”

– mondta Donáth Anna.

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben!

Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken:

https://forms.gle/5nJsK1aRNgGX4MHdA

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2024. június 04. 22:22
"Szélhámosok kíméljenek jún03. 15:31 Dögöljek meg, ha értem!" Inkább dögöljenek meg ők, nem?
Szélhámosok kíméljenek
2024. június 03. 15:31
Dögöljek meg, ha értem! Hogy lehet a Magyarokért úgy harcolni, hogy rávesszük az EU-t, hogy ne kapjuk meg a nekünk járó pénzeket? Valami akkor is az országban marad belőle, ha feltételezzük, hogy a megérkezés pillanatában ellopódik. Egy része ennek a pénznek mindenképp a magyar gazdaság részévé válik. Kivéve, ha ezt meg sem kapjuk, mert momentán a Momentumos lányok ezt ugye kilobbizták... Vannak, akik azért dolgoznak keményen, hogy a munkájuk eredménye a semmi, a nincs és a határozott nem háromszögében öltsön testet... Hurrá!
La Piovra
2024. május 31. 14:28
Annácska faterja biztos sokat hallgatta otthon a Lord, Ragadozók albumát. “Itthon vagy otthon” Ja nem! Különben nem ilyen ferdeérzelmű liberális lotyót nevelt volna.
petronius50
2024. május 31. 11:33 Szerkesztve
"hogy hogyan képviselem a magyarok érdekeit" Na ezt már látjuk egy ideje. Nem tudom kinek az érdekeit képviseli ez a derék asszony, de a magyarokét semmiképpen sem. A Momentum is megy a pöcegödörbe...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!