Szlovénia
ÉLŐ
Szerbia

Fidesz: Még nincs vége az Egymillió Találkozás Napjának, holnap minden szavazatra szükség lesz (VIDEÓ)

2024. június 08. 18:26

Még tart a Fidesz mozgósítása, országszerte szavazásra buzdítják a választókat. Orbán Viktor közben Debrecen felé vette az irányt.

2024. június 08. 18:26

Nyitókép: Facebook/Fidesz

„Ez az Egymillió Találkozás Napja. Mindenhol ott vagyunk. Az egész országot mozgósítjuk. Nincs még vége! Holnap minden szavazatra szükség lesz!” – olvasható a Fidesz posztjában. 

A nagyobbik kormánypárt egy rövid videóban foglalta össze minden idők eddigi legnagyobb mozgósítását.

Orbán Viktor miniszterelnök szolnoki mozgósítása után tovább utazott Karcagra és Debrecenbe – számolt be a Magyar Nemzet.

Ezt is ajánljuk a témában

Karcagon Kovács Sándor fideszes országgyűlési képviselő és Szepesi Tibor polgármester fogadta Orbán Viktort, aki telefonon és személyesen is buzdította a karcagiakat a vasárnapi voksolásra.

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. június 08. 23:03
Hamarosan véget ér az egymillió pedofil napja. ☹️ 🎼Jó éjt, gyerekek, búcsúzik a Hasas mára. Bújjatok ti is be vele gyorsan a jó meleg ágyba! 👶🏻🛏️🐷
sormar-2
2024. június 08. 22:14
Magyarok! Mielőtt elmentek szavazni kérem üssétek be a Google-ba a nyirkai jóslat máté imre szavakat es kérem hallgassátok meg! Se nem jobb se nem bal keresztény és magyar!
Namond
2024. június 08. 20:52
Nem a Fidesz pénzéből, hanem az állami költségvetésből, ugye?
Namond
2024. június 08. 20:39
Orvbán a nemzetmegvezető gatyája sárga vagy barna?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!