Ferencz Orsolya: Minősíthetetlen, ahogy Magyar Péter viselkedett

2024. június 22. 13:15

Érkeznek érkeznek a reakciók Tisza Párt alelnökének botrányára.

2024. június 22. 13:15

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, egyre dagad a botrány Magyar Péter körül. A politikus péntek hajnalban botrányosan viselkedett, és biztonsági őrök vezették ki egy szórakozóhelyről. A Magyar Péter balhéjáról megrázó videók kerültek elő, a Tisza Párt alelnöke a szemtanúk szerint még a szórakozóhely előtt is folytatta ámokfutását.

A történtekre egyre több reakció is érkezik – erősített rá a sajtóhírekre a Magyar Nemzet. Hont András, Forgács István, Magyar Péter saját követői, vagy éppen Nagy Attila Tibor után Ferencz Orsolya miniszteri biztos, a Fidesz országgyűlési képviselője is keményen bírálta Magyar Pétert a péntek hajnali botrányos viselkedése miatt. A politikus a Hír TV Vezércikk című műsorában hangsúlyozta: egy családapától és felelős politikustól nem ez az elvárt magatartás.

„Magyarul itt arról van szó, hogy egy egyébként háromgyermekes apa az éjszakában, állítások szerint minősíthetetlenül és alkoholos befolyásoltságtól áthatva, ordenáré módon viselkedik.

Ezt az ember egyébként nézni sem szereti, de azért itt a másik oldala ennek mégiscsak az, hogy ennek az embernek, az ígéreteinek és a beszédeinek a hatására, 1,3 milliónál is több ember, közel két hete adta oda a szavazatát, a bizalmát. Ennek az embernek és a politikai pártjának, és elhitte, hogy ez az ember jót akar neki és az országnak”– fogalmazott Ferencz Orsolya.

A politikus nyilatkozatát itt tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

 

Összesen 257 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. június 24. 20:19
Ha MP híveinek intelligenciaszintjét és morálját tekintjük, annál inkább mellé állnak, minél provokatívabb, vadabb lesz a gurujuk. Ez a csoport már bizonyította irracionálisan elvakult szekta jellegét. Ha nem is tudjuk, hogy személy szerint kik ezek a sötétben bujkáló sátánisták, ennyit biztosan tudunk róluk. Magyar Péter majd arra lesz nagyon jó, hogy a végén még a legmaflábbaknak is világos legyen, hogy ORBÁNNÁL, A FIDESZNÉL, HIBÁIK ELLENÈRE SINCS JOBB ALTERNATÍVA.
Palatin
2024. június 24. 20:16
MP egy pszichopata, talán még papírja is van róla. Szerintem a választási sikerein felbuzdulva fejébe szállt a dicsöség, azt hiszi, hogy ö most az új Bruce Willis. MP-t még bántani sem kell, elintézi ö saját magát. Ö olyan, mint amikor egy védett, házi környezetben (a Fidesz-fészekben) felnevelt vaddisznót kitesznek a vadonba, ahol farkasok is elöfordulnak. Ezt a fickót elöbb-utóbb az egész ország utálni fogja vagy kiröhögi, és végül el fog bujdosni. Némely kedvenc médiumának már most kezd a fickó ciki lenni.
iphone-13
2024. június 23. 17:02
ócska senkiházi gané poloska peti! egy igazi szarcsimbók, hazugláda nárcisztikus féreg!
Color
2024. június 23. 12:30
Nekem semmi bajom nincs a szexi puncikkal de hogy a Mandiner kommentjeinél ez viszi a prímet,ezt igazából nem értem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!