A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

„Egész Budapesten kopogtatunk, meghallgatjuk az emberek problémáit” – folytatta a kampányolást Szentkirályi Alexandra (VIDEÓ)

2024. június 08. 16:36

„Holnap leváltjuk Karácsonyt” – üzente meg a Fidesz fővárosi listavezetője.

2024. június 08. 16:36

Nyitókép: MTI/Purger Tamás

Szentkirályi Alexandra, – aki pénteken visszalépett a főpolgármester-jelöltségtől – a Fidesz fővárosi listavezetőjeként folytatta a kampányt az Egymillió Találkozás Napján, a valaha volt legnagyobb kampányhajrában. „Egész Budapesten kopogtatunk, mozgósítunk és meghallgatjuk az emberek problémáit”.

A kopogtatás során szóba elegyedett egy trolivezetővel, aki elárulta neki, hogy 

a főváros vezetésének elhibázott döntései mennyire akadályozzák a munkájukat. 

Aláhúzta, „egyszerűen élhetetlen a járművezetőknek a mindennapja. Ha én nem végezném el a munkámat a BKV-nál, engem kirúgnának”.

Ezt is ajánljuk a témában

„Karácsony nem becsüli meg a Budapestért dolgozó embereket”

A videóhoz Szentkirályi azt fűzte hozzá kísérőszövegként, „Karácsony nem becsüli meg a Budapestért dolgozó embereket és nem becsüli meg Budapestet sem.

Holnap leváltjuk!”

– zárta a bejegyzését.

A beszélgetésről készült videót alább tekintheti meg:

 

Budafok-Téténybe is ellátogatott Szentkirályi Alexandra

Az MTI beszámolója szerint Szentkirályi Alexandra Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselőjének és Szepesfalvy Annának, a XXII. kerület Fidesz-KDNP-s alpolgármesterének társaságában az Egymillió Találkozás Napjára szervezett kampánykörútján több budafok-tétényi családot is felkeresett.

Péntek reggel visszalépett a főpolgármester-jelöltségtől Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP jelöltje. Döntését azzal indokolta, hogy úgy érzi, a fővárosiak többsége le akarja váltani a Budapestet kormányzó Gyurcsány-Karácsony-tandemet.

A változást akarók tábora viszont eddig megosztott volt, így ő utat enged a változásnak, eláll a főpolgármester-jelöltségtől.

Szentkirályi a támogatóitól azt kérte, hogy a főpolgármesteri szavazólapon szavazzanak Vitézy Dávidra, a listás szavazólapon pedig továbbra is a Szentkirályi által vezetett Fidesz-KDNP-re.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. június 09. 03:53
Itt is ugyan az a szabály, mint általában.: Ne ewngedd bec a cigányokat a házadba, mert csak azért jöttek, hogy tudjanak lopni.
2024. június 08. 22:39 Szerkesztve
Z. Azt a rengeteg gyűlölet cunamit amit ma is produkált a dollárbaloldal fizetett hazaáruló bérkommentelő cselédei, soros médiaí, minden alkalommal megköszöntük és megköszönjük áldásos tevékenységüket, amikor egyre többen húzzák az "X "-et a jobboldalra!!! 💯✌
Ízisz
2024. június 08. 22:32
Z. Megint a jobboldalra fog szavazni sok baloldali, ahogyan 22-ben is!!! Nem fognak vele dicsekedni senkinek, a titkot megtartják maguknak, mert a fajtája kegyetlen bosszút állna érte!!! Ők a gondolodó baloldali szavazók, a saját jól felfogott érdekükben!!! 💯✌❗
csapláros
2024. június 08. 21:28
Kovács Ubulcsapláros 2024. június 08. 19:50 ..."Mi van a Munkáspárttal, komcsigeci??"... Rábasztál, seggbekúrt szarfaszú, mert a faszom tudja, hogy mi van vele. Nézz utána, balfasz tetű. Kac-kacc...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról