Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

DK: Vitézy Dávid hazugságai özönével végképp bebizonyíotta, hogy a Fidesz jelöltje

2024. június 15. 13:44

A DK szerint valójában a Fidesz manipulálta azzal a választást, hogy utolsó pillanatban léptették vissza a jelöltjüket.

2024. június 15. 13:44
DOBREV Klára; BARKÓCZI Balázs; KUNHALMI Ágnes; GYURCSÁNY Ferenc

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Hazugsággal vádolja a DK Vitézy Dávidot, aki azzal vádolta a pártot, hogy szándékosan manipulálták a választást azzal, ahogyan kihúzták Szentkirályi Alexandra nevét a szavazólapról. A DK szerint valójában a Fidesz manipulálta azzal a választást, hogy utolsó pillanatban léptették vissza a jelöltjüket – írja Telex.

Ezt is ajánljuk a témában

„A Demokratikus Koalíció szerint Vitézy Dávid a szavazatok újraszámlálását követő viselkedésével, hazugságai özönével végképp bebizonyította, hogy valójában a Fidesz jelöltje volt Budapesten. Egy fideszes ugyanis képtelen elfogadni a vereséget, hazudozik és másokat vádol a saját bűneivel. Szerencsére Budapest választópolgárai átláttak a szitán, és ismét a demokratikus ellenzék jelöltjét, Karácsony Gergely választották főpolgármesterüknek” – áll közleményében.

 

 

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Malo kingi
2024. június 17. 13:13
Nem a Fidesz léptette vissza a jeloltjét, hanem a jelölt döntőt a visszalépésről. Mint mindig most is hazudik fletó.
Palatin
2024. június 17. 12:39
Gyurcsány a nemzet átka, egy evolúciós zsákutca.....
Palatin
2024. június 17. 12:37
"Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Palatin
2024. június 17. 12:37
Juhász Gyula ezt írná ma Gyurcsányról "Milyen volt böszmesége..." címmel: "Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!