Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

„A jó öreg rasszizmus-homofóbia páros pogózott hőbörögve a széksorok fölött” – Geszti Péter így számolt be a stuttgarti járaton uralkodó állapotokról

2024. június 24. 11:49

„Azt éreztem, hogy nem akarok itt lenni. És lassan a meccsen sem” – írta az énekes-előadó.

2024. június 24. 11:49

Nyitókép: Geszti Péter Facebook-oldala

 

Geszti Péter előadóművész is rajta volt azon a járaton, amely jelentős késéssel indult el vasárnap Stuttgartba. A zenész-dalszerző is kitért arra közösségi oldalán, hogy a gép eredetileg 16.15-re tervezett indulása először 18.55-re majd, 20.34-re módosult. Azonban, mint kiderült, Geszti ezt már nem várta meg, leszállt az Eurowings repülőjéről.

Ezt is ajánljuk a témában

Az énekes felidézte, hogy amikor mindenki elfoglalta a helyét, a személyzet mégsem csukta be az ajtókat, mert zavar támadt, „a gép végéből 5-6 ember jött vissza előre, és látszott, hogy valami nem stimmel”.

Majd azzal folytatta, hogy 

innentől egy rémálommal felérő valóságshow indult,

mintha valaki azt akarta volna tesztelni rejtett kamerákkal, hogy miként reagálnak az emberek stresszes helyzetben. Persze, érthető volt, hogy a velem együtt meccsre utazó szurkolók már padlógázt nyomtak volna” – fogalmazott.

„Repkedtek a szitokszavak” – ilyen állapotok uralkodtak a gépen

Geszti Péter arra is kitért, hogy a mellette ülő idős német hölgy reszketni kezdett, mert egyre többen kezdtek hangosan káromkodni, „egy számára érthetetlen nyelven”. Megjegyezte, „a helyzeten rontott, hogy a légiutaskísérők vagy tíz percig, nem adtak semmilyen tájékoztatást, hogy mi történik, pedig egyre többen követelték. 

Repkedtek az egyesült szitokszavak: a jó öreg rasszizmus-homofóbia páros pogózott hőbörögve a széksorok fölött”

– fogalmazott az előadó. Majd azon kezdett el merengeni, hogy „igazából nem is az volt már aggasztó, hogy nem érek oda a meccsre, hanem az, hogy mi lesz ebből az egészből, bunyó vagy egyenesen lincselés”.

„Közben végre bemondták, hogy probléma van az utaslistával és hat csomagnak nincs gazdája a repülőn” – fűzte hozzá. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Azt éreztem, hogy nem akarok itt lenni. És lassan a meccsen sem. 

Fapados járat, fapados ügymenet, fapados reakciók, fapados élet”

(...) A kegyelemdöfést az adta meg, amikor bemondták, hogy minden utasnak le kell szállni, akinek csomagja van a rakodótérben”– tette hozzá.

Végül bejegyzését azzal zárta, „mi sokat vesztettünk, akkor is, ha végül a válogatott győzött. (Szép volt, Kevin! Jobbulást, Barnabás! Hajrá, magyarok!)”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orrban
2024. június 24. 21:15
Köszönjük Péter, hogy teleraktad a pedofil kádéenpés-fidesz szekta mocskos pofáját CSAK ÍGY TOVÁBB A KÉTHARMADIG!!!!! Magyar Péter átvette az európai parlamenti képviselői mandátumát Várja a munka.
kiss-janosaltabornagy
2024. június 24. 20:34
Vki momdja meg, miért fapados járattal utazik egy milliomos rocksztár?? Az öreg német néni meg megszokhatta az idegen myelvű káromkodást a sok török és arab mellett
Málaga21
2024. június 24. 19:14
Egy ilyen libsi fasz, miért nem vonattal ment? Ilyenkor nem számít a mindmegsülünk?
Málaga21
2024. június 24. 19:13
A nyanya megdöbbent azon, hogy egy Budapestről rajtoló gépen az utasok többsége magyarul beszél?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!