Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Órákat késett a stuttgarti szurkolói járat, lincshangulat alakult ki Ferihegyen

2024. június 23. 20:22

Sok utas megelégelte a késést, és inkább leszállt a gépről, amely végül 20.34-kor kezdte meg a felszállást.

2024. június 23. 20:22

Nyitókép illusztráció. Fotó: BERND WEISSBROD / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

A Mandiner egyik olvasója arról írt, hogy lincshangulat alakult ki Ferihegyen az egyik Eurowings gépen, amelynek 16.05-kor kellett volna elindulni Stuttgartba. A gép 19.58-kor még a földön volt, 

miközben eredetileg 17.45-kor már landolnia kellett volna Németországban.

Olvasónk beszámolója szerint sok utas megelégelve a késést, inkább leszállt, és keresett egy olyan helyet, ahol végig tudja közvetítést nézni.

Ezt is ajánljuk a témában

Balhé tört ki a terminálban, rendőröket kellett hívni

Az Utazómajom portál is beszámolt a botrányról. Beszámolójuk szerint a Budapest Airport oldalán még este 8-kor is 18:55-ös indulást írnak a EW2783 járathoz.

A terminálban egy kisebb balhé is kitört, rendőrök is érkeztek a helyszínre. 

Azt az információt kapták, hogy összekeverték a csomagokat, így azok nem megfelelő gépre kerültek. Többen leszálltak, visszafordultak, emiatt pedig új utaslistát kell készíteni.

Frissítés:

Informátorunk arról számolt be, hogy a stuttgarti járat végül 20.34-kor kezdte meg a felszállást.
 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Martell 2
2024. június 24. 03:45
Azoknak volt több eszük akik leszálltak, a többiek semmit nem láttak a meccsből. Persze eleve nem vall sok észre délután elutazni egy esti mérkőzésre, amikor közismert a fapadosok linksége.
blondibarbi
2024. június 24. 02:37 Szerkesztve
"Helyszíni beszámolók szerint a reptéri tranzitban lincshangulat alakult ki. Az incidensben a reptéri személyzet és az Eurowings személyzete rendőrségi feljelentéssel fenyegette meg azokat, akik a helyszínen botrányt csináltak." B+ ! MÉG NEKIK ÁLLT FELJEBB, MÉG ŐK FENYEGETŐZTEK ! AGYAM ELDOBOM... :-)))
blondibarbi
2024. június 24. 02:20 Szerkesztve
Német légitársaság. Számít nekik a "gyarmati" magyar utas...? Inkább leszálltak a gépről...? Pont leszarják. Ami számít, hogy a jegyet kifizették... Mellékesen: pont ennek a cégnek a depressziós pilótája vezette neki szándékosan a gépét az Alpok valamelyik hegyének pár éve, mert hát meg akart halni. És ha ő nem akar élni, pusztuljon vele párszáz utas is, mit számít az...?! Aztán gyorsan nevet változtattak, Germanwings-ről Eurowings-re. EZ (!) már Európa bazmeg ! Az Übermensch Negyedik Birodalom (libsik, szocik és sötétzöldek) uralkodik és diktál. MOST MÉG...!
Nuttika
2024. június 24. 00:57
3 meccs volt, de a 2. meccs, amire késve indult a járat. És nem 10 perccel, vagy fél órával csúszott.... órákat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!