„A Békemenet után ma újra megmutatjuk erőinket”

2024. június 08. 11:36

Budapest fideszes politikusai is részt vesznek minden idők legnagyobb kormánypárti mozgósításában az Egymillió Találkozás Napján.

2024. június 08. 11:36
null

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

„Ma az ország minden pontján békepárti emberek találkoznak, beszélgetnek, a Békemenet után ma újra megmutatjuk az erőnket” – hangsúlyozta Facebook-bejegyzésében Dunai Mónika, a XVII. kerület fideszes országgyűlési képviselője. Nem csak vidéken, de a fővárosban is tart az Egymillió Találkozás Napja, vagyis a Fidesz minden eddiginél nagyobb mozgósítása a vasárnapi szavazásra.

Ezt is ajánljuk a témában

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakcióvezetője videóüzenetben buzdított a vasárnapi szavazásra. 

Már csak pár nap van hátra a választásig, és sosem volt még ennyire fontos, hogy mindannyian elmenjünk szavazni 

– emelte ki a kisebbik kormánypárt képviselője, aki Bús Balázzsal együtt beszélgetett a választókkal a III. kerületben.

Józsefvárosban változás kell! Június 9-én szavazzanak Kecskeméti Lászlóra, szavazzanak Sára Botondra, szavazzanak a Fidesz-KDNP-re 

– ezzel az üzenettel buzdított az Egymillió Találkozás Napján a holnapi részvételre Ferencz Orsolya űrkutató a VIII. kerületben, ahol Pikó András baloldali polgármesterről kiderült, külföldi segítséggel tudta elfoglalni 2019-ben a polgármesteri széket. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Fidesz 50 000 aktivistája ma 1 000 000 embert keres fel, és arra buzdítja őket, hogy holnap szavazzanak a Fideszre.

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. június 08. 14:22 Szerkesztve
Z. A hülyén vigyorgónak akkora lenéző pofája volt eddig a jobboldali emberekkel, a médiamunkásokkal, a kormány politikusaival szemben, most meg picsog a mocskos parasztja!!! Rájött, hogy hatalmas bukta van!!! Be van szarva!!! A gazdi sem tudja megmenteni!!! 💯😆😝👏❗
Ízisz
2024. június 08. 14:21
Z. Az összes fizetett hazaáruló globalista háttérhatalom bankár zsidók faszát szopó, fizetett bérkommentelő cselédek, szopás van!!! Hatalmas!!! Akkora nullák vagytok, hogy a győzelmünk egy másik univerzumból is látszik!!! 💯🇭🇺✌ HAJRÁ OV!!! ✌🇭🇺 HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!! ✌🇭🇺 HAJRÁ MAGYAROK!!! ✌🇭🇺
llnnhegyi
2024. június 08. 13:50
Mindkét választáson győz Fidesz!
llnnhegyi
2024. június 08. 13:49
Mindkét választást simán megnyeri a Fidesz Kdnp koalíciós pártok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!