A vidék is megmozdult – felszántja a Fidesz a kisebb-nagyobb településeket is (VIDEÓK)

2024. június 08. 11:05

Kelet-Magyarországon is sorra járják a településeket a képviselők és az aktivisták.

2024. június 08. 11:05

Nyitóképen Kovács József országgyűlési képviselő Kötegyánban kampányol. Fotó: Képernyőfotó

Javában zajlik az Egymillió Találkozás Napja, mely során a Fidesz aktivistái és politikusai személyesen és telefonon keresik fel a választókat, és buzdítják őket szavazásra.

Ezt is ajánljuk a témában

A sajtóhírek szerint a vidéki városok és falvak is megmozdultak. 

A Békés vármegyei Kötegyánban Hajdu-Szűcs Mária Kornéliával, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjével kereste fel a helyieket Kovács József országgyűlési képviselő, hogy átadják Orbán Viktor miniszterelnök levelét – számolt be a beol.hu.

Ezekről a találkozásokról Kovács József egy videót is megosztott közösségi oldalán, melyhez kísérőszövegként azt írta:

Ki kell állnunk a béke mellett!”

Csongrád-Csanád vármegyében aktívan kampányol Szegedés a Homokhátság képviselője is. Mihálffy Béla Zákányszéken is járt, ahol mások mellett Ördögh Vilmost is meglátogatta, akinek átadta Orbán Viktor miniszterelnök levelét – írta a Délmagyar

 

Egységes közgyűlést akarnak Egerben is

„Hitelesek, feddhetetlenek és tenni akarnak az egri Fidesz-KDNP jelöltjei” – idézte Pajtók Gábort a heol.hu.

Az országgyűlési képviselő úgy látja, „az elmúlt 5 év közgyűlési vitái után ismét a választók bizalmát kérik azok, akik szeretnek a zavarosban halászni, fenntartani a megosztottságot”

De mint fogalmazott, Vágner Ákos polgármesterjelölt azt akarja, hogy egy egységes közgyűlés kompromisszumos, szakmai döntéseket hozzon Egerért. A képviselő a jelöltekhez csatlakozva az egyéni választó kerültekbe is ellátogatott – írta a portál.

Pajtók Gábor Facebook-on közzétett fotójából pedig az is kiderült, hogy a mozgósításban még az eső sem tudta megállítani.

De Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyében is útnak indultak a Fidesz politikusai. Seszták Miklós országgyűlési képviselő Révész Attila sportigazgatóval találkozott Kisvárdán. A képviselő Facebook-oldalára felkerült fotógalárián pdig azt látni, hogy a kisvárdai fiatalok sem tétlenkednek: sorra keresik fel a kormánypártok támogatóit.

 

 

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. június 08. 12:01
Fideszes politikust felszántani a vidéket ember még nem látott. Közpénzből akar élni mind, nem kemény munkából.
Palatin
2024. június 08. 11:52
Aki azt gondolja, hogy a háborúval való "riogatásról" van szó, annak nek kell elhinnie, amit Orbán mond, az olvassa, hallgassa a megfelelö amerikai médiákat, a neves amerikai elemzök írásait, riportokat stb. Abból világos lesz, hogy a világ, - Amerika "jóvoltából" -, késhegyen táncol, a világháború már az elöszobában van. Aki az libernyák ellenzék népbutitó pofázásait hallgatja, az nagyon el van tévedve. A DK és cinkosai képesek lennének csak azért is bele vinni az országot a háborúba, hogy az ország lerobbanjon, és a zürzavarban, külföldi segéglettel magukhoz ragadják a hatalmat. Gyurcsány, Dobrev, Magyar Péter stb. jobban szeretnének egy elszegényedett, szolgai sorba dobott országban uralkodni, a föurat játszani, mint egy szabad, fejlödö országban ellenzékben lenni. EZ MOTIVÁLJA MINDEN LÉPÉSÜKET, EZÉRT BUTÍTJÁK A MAGYAROKAT SZÓLAMAIKKAL, HAMIS IGÉRETEIKKEL, EZÉRT SZÖVETKEZNEK A KÜLSÖ ELLENSÉGEINKKEL Ez ellen minden magyarnak fel kell lépnie, Magyarország megmaradásáról van szó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!