Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia
Szerbia
21:002024. június 16.
Anglia

Menekül a kérdések elől a DK-s újpesti alpolgármester

2024. május 24. 07:08

Dagad a botrány Trippon Norbert házfelújítása körül.

2024. május 24. 07:08

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi 

 

Hiába érdeklődött a Magyar Nemzet az újpesti DK-s alpolgármester házfelújítási botrányával kapcsolatban az önkormányzatnál választ nem, csak perrel fenyegetést kaptak – írta a lap. 

A Nemzet emlékeztetett, egy ismeretlen személy tett bejelentést az adóhatóságnál azzal kapcsolatban, Motingatlan Kft. jelentős összegű, vélhetően fiktív számlákat állított ki Trippon Norbert alpolgármester feleségének a családi házuk felújításáról, amelyet azonban nem ez a vállalkozás, hanem a SZIN-KER ÉPÍTŐ Kft. végezte. 

A bejelentés azt is tartalmazta, hogy az alpolgármester házának felújítása egybe esik a SZIN-KER közel 300 millió forintos keretszerződésével, amit az alpolgármester által felügyelt Újpesti Városgondnokság Kft.-vel kötött. A bejelentő szerint emiatt feltételezhető, hogy a szerződésért cserébe végezték el a ház felújítását, méghozzá közpénzből. 

Az ügyben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal már házkutatást is tartott az ügyben, sőt, az eljárást felügyelő ügyészség korábbi tájékoztatása szerint a jelentős vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen és bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntette miatt folyamatban lévő nyomozásban három gyanúsítottat már ki is hallgattak – írta Magyar Nemzet.  

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:11
🍓 ️ ­­É­­r­t­­­é­­­k­­­e­­­l­­d­­ ­­­a­­ ­­s­z­­­e­x­i­­ ­­­p­u­­n­­c­­i­­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Lajoss
2024. május 24. 15:28
Nézzétek meg a Telexen a mai TEK,rendőrség kalocsai értelmiségi bemutatóját a Robokuty kampánygyűlésével kapcsolatban…🤮🤮🤮
Perczel Éva
2024. május 24. 13:20
Az a kedvenc részem, amikor az ártatlan, makulátlan, minden gyanú felett álló moslékos menekül!
iphone-13
2024. május 24. 10:13
remélem kattan a bilincs pár csuklón hamarosan. mocskos aljas tolvajok ezek mind.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!