Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Menczer: „A németek egyértelműen kötelező sorkatonaságot akarnak”

2024. május 28. 12:35

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint meg kell védenie Magyarország békéjét és a békepárti pozíciót.

2024. május 28. 12:35

Nyitókép: PETER KNEFFEL / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

„A németek egyértelműen kötelező sorkatonaságot akarnak. Ezt mondja a védelmi miniszter, ezt mondja Söder bajor miniszterelnök, aki azt mondta szó szerint, hogy egy mesterterv kell a kötelező sorkatonaság visszaállítására” – mondta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Menczer Tamás emlékeztetett:

Manfred Weber német politikus, az Európai Néppárt vezetője pedig már európai dimenzióban akar kötelező sorkatonaságot,

ott van feketén-fehéren, és más német politikusok, tartományi miniszterelnökök, pártokon átívelően mondják azt, hogy a kötelező sorkatonaságot a nőkre is ki kell terjeszteni, mert ez így igazságos”.

Ezt is ajánljuk a témában

„Magyarország védelme, a mi békénk védelme, az nem egy lezárt folyamat. Ez fontos, hogy mindenki pontosan értse és lássa, mert hogy mondhatnák azt az emberek, hogy itt van Orbán Viktor, itt van a kormány, itt van a Fidesz-KDNP, elmondták, hogy nem akarnak háborút, készen vagyunk. De nem erről van szó. A védelmünket, a békénket folyamatosan meg kell védeni a miniszterelnöknek tárgyalásról tárgyalásra, megbeszélésről megbeszélésre

meg kell védenie Magyarország békéjét és a békepárti pozíciót, és ez csak akkor megy, hogyha a magyar emberek június 9-én világos igent mondanak a békére, és odaállnak Orbán Viktor mellé

– árulta el a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

A Menczer Tamás által megosztott videót itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
darling
2024. május 28. 19:15
Ki helyett beszél ez a szőrmók?! Isten mentsen attól, h a németek irányítgassák a magyar katonákat bárhol, bármikor is! Idézzük fel sürgősen a 2. vháború eseményeit a Don-kanyarnál és német hadvezetés viszonyulását a magyar egységekhez! Gyalázat volt, piszok nagy aljassága részükről! Aki erről nem tudna, pótolja SOS az ismereteit (pld Nemeskürty István: Rekviem egy hadseregért c. ) Gyorsan be lehet pótolni. SOHA TÖBBET! De más ország parancsnoksága alatt sem!
KBA98
2024. május 28. 17:01
A németek már épp eleget tettek a világ elpusztításáért, most őket pusztítják a migránsok!
rimimandiner
2024. május 28. 16:06
Nem igaz, hogy a híres über deutschlandban nincs senki aki seggbe rúgja ezeket!!!
rimimandiner
2024. május 28. 16:06
Mandi! Ma másodjára kellett bejelentkeznem... Még pár ilyen, aztán lépek a Mandiról!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!