Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország

Az atombomba lehetséges bevetéséről kérdezték Orbán Viktort, mutatjuk a kormányfő válaszát (videó)

2024. május 26. 19:14

A kormányfő szerint egyáltalán nem kizárt, hogy megvalósuljon a „legdurvább forgatókönyv”.

2024. május 26. 19:14

Nyitókép: Youtube

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap este Bohár Dániel vendége volt a Patriótán. A beszélgetés során természetesen szóba került egy esetleges atomháború veszélye. Az atomháborúval kapcsolatban Orbán Viktor elmondta, szerinte „az európai politikusok taktikai, elrettentő eszközként gondolnak az atombombára, nem olyanként, mint amit ténylegesen be kell vetni,

de amire nem gondolnak egy háború elején, az még megtörténhet annak a végén,

ha a legdurvább forgatókönyvek valósulnak meg”.

Az interjút itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 435 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cccbasatu
2024. május 27. 08:49
Re.: europész Hirosima,Nagaszaki atomtámadásnak esett áldozatul.Már régen újjáépült mindkét város és rengetegen élnek ott!A jelenlegi A bombák és H bombák már tökéletesebbek és kevés sugárzó anyag marad vissza belőlük a robbanás után.A neutron bombák viszont az élőlényeket pusztítják el és nem rombolnak annyira! Persze mindhárom bomba fajta az emberiség kipusztulását okozhatja adott esetbe.Jelenleg csak a kis hatóerejű harcászati és és taktikai atomfegyverek használata fog bekövetkezni Ukrajnába! Ez a nyugat magatartásának a függvénye,és ebből még lehet globális világháború is.Szóval Orbán csak a hülyeségeit ragozza szerepe a háború menetében "0"jelentőséggel bír.A mostani VV eszközök sokkal tökéletesebbek mint amelyek akkor voltak és már megvédenek a rádióaktív sugárzásoktól.Már régóta használják őket a reaktor hibák elhárításánál és a főelemek cseréje során is.Legutóbb a francia szakik hibáztak Pakson és az oroszok oldották meg.Szóval nem gatyába dolgoztak!
Lajoss
2024. május 27. 07:36
Hitvány,háborús uszító…🤮🤮🤮
2024. május 27. 03:20 Szerkesztve
A kormányfő szerint egyáltalán nem kizárt, hogy megvalósuljon a „legdurvább forgatókönyv” ---- ő már csak tudhatja, hiszen ő engedte be a SVÉD-FINN-eket a III. Világháborúba... (ő a legautentikus forrás)
Skywalker_bp
2024. május 26. 23:03
Zöldsasok. A Ferencváros nevét veszi fel szeptembertől a Gazprom. A brandváltással a cég a Krím után - az amerikai piacokat célozza meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!