Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Itt nézheti vissza a Patrióta Orbán Viktorral készült vasárnapi nagyinterjúját (Videó)

2024. május 26. 18:00

A műsorban a kormányfőt a Fico elleni merényletről, a háborúról, az európai gazdaságról, a sorkatonaságról, illetve az új világrendről is kérdezik. De az adásban az orosz-ukrán háború kapcsán szóba kerül a „győzelemhez” vezető európai stratégia, az amerikai-kínai versengés, illetve az Európai Unió jövője is.

2024. május 26. 18:00
Orbán Viktor a Patrióta műsorában, nézhető a Mandineren, Fotó: Képkocka, YouTube-videó

Nyitókép: Orbán Viktor a Patrióta műsorában, nézhető a Mandineren, Fotó: Képkocka, YouTube-videó

Mint szombaton kiderült: Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap este 18:30-kor Bohár Dániel vendége lesz a Patriótán, adta hírül közösségi oldalán a Riporter. A műsorban a kormányfőt a Fico elleni merényletről, a háborúról, az európai gazdaságról, a sorkatonaságról, illetve az új világrendről is kérdezik. De az adásban az orosz-ukrán háború kapcsán szóba kerül a „győzelemhez” vezető európai stratégia, az amerikai-kínai versengés, illetve az Európai Unió jövője is. 

Valamint Orbán Viktor elárulta azt is, hogy mi magyarok, hogyan tudunk kimaradni ebből a háborús pszichózisból. 

A beszélgetést Magyarország miniszterelnökével olvasóink itt, a Mandiner felületén, a fenti videót elindítva tekinthetik meg.

 

Összesen 496 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:00
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­é­­­k­­e­­l­­­d­ ­­a­ ­­­s­­­z­e­­­x­­­i­ ­­­p­u­­n­c­i­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
agenthunter
2024. május 26. 22:15
"Ki kellett üríteni egy budapesti iskolát, 70 gyerek lett rosszul. " https://nlc.hu/ezvan/20240424/iskola-gazszag-kiurites-budapest-mentok/ Sejtheted, hogy nem véletlen, ha még a cimben is az van, hogy ez van?! Mérgeket fognak enni a kis csótányaitok, ha az orosz gecit választjátok! A kurva anyátoknak fogtok ti orosz geciket putinokat meg lukasenkákat támogatni, mentek a kurva anyátokba a kis csótányaitokkal együtt a pokolba megint! "Növényvédő szerekkel mérgezzük magunkat nap mint nap" https://index.hu/tudomany/2024/05/26/vegyszer-kornyezet-szennyezes-muanyag-hormon-mergezes-simon-gergely-greenpeace/
megfejtô
2024. május 26. 21:58
Mindenki menjen el június 1 június 9 Hajrá Viktor, hajrá magyarok!
alexandrosz-2
2024. május 26. 21:08
Békéről hasbaráztok? Nem az ellenzék küldött "honvédeket" Csádba, hanem a vétótlan köpcös geci. A zsideszes csicska geci jól teljesitett eddig is, hiszen a szavazatával biztosított az eu. a magyarpusztító ukrán geci haverjaiknak a háborújukhoz: - 85+50+5 milliárd eurót, - 13 szankciós csomagot (a 14-et most kotyvasztja a komisszár gazdáiddal), - sok tucat szankcióhosszabbítást (a 14-en most ügyködnek az aljas gecik), 6 havonta, - a magyarok pénzén áramot, gázt, üzemanyagot, gyógyszert, kötszert, gyógykezelést, üdültetést. Ráadásként a magyargyűlölő aljas hohol bandából naponta tízezreket "menekültekként" pénzeltek, etettek. Megszavazott mindent nekik a vètótlan köpcös geci csicska. Mindent is. A vámmentes, korlátozásmentes ukrán exportot, a magyar mezőgazdaság, méhészek tönkretételét is. Mi volt az új zsidó parancs? Nem azt kell figyelni, amit a zsideszes gecik hazudoznak, hanem azt, amit csinálnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!