Grúzia
15:002024. június 22.
Cseh Köztársaság
Törökország
18:002024. június 22.
Portugália

„Lónak a pömpölője”, nincs semmi „Elk*rtuk”, „ilyet egy bűzös borz sem csinál” – így reagáltak a baloldalról Magyar Péter hangfelvételére és tüntetésére

2024. március 26. 22:07

Vannak, akik a következetességet hiányolják, míg megint mások egyenesen Gyurcsány Ferenc híres őszödi szavait.

2024. március 26. 22:07
Magyar Péter

Nyitókép: Havran Zoltán / Magyar Nemzet

 

Kedden délelőtt Magyar Péter nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, amelyen ő maga és Varga Judit hallható, és amelyet még házasságuk idején készített.

Ahogy korábban megírtuk, a Magyar által kedd reggel közzétett hangfelvételből egy dolgot lehetett megtudni: valakik valamikor javasolták az ügyészségnek, hogy húzzanak ki valamit valamilyen ügyészségi iratokból, de az ügyészség független, ezért ahogy Magyar fogalmaz, „már nem tudták kiszedni az iratokból...”.

Ezt is ajánljuk a témában

Varga Judit két megdöbbentő Facebook-posztjában is regált

A hangfelvétel nyilvánosságra kerülése után Varga Judit két megdöbbentő Facebook-posztjában is regált a megosztott hangfelvételre. Bejegyzéseiben arról számol be, Magyar a házasságuk alatt megfélelmlítette és zsarolta, noha volt férje tagadta Varga állításait. A volt tárcavezető legutóbbi bejegyzését itt olvashatja.

Magyar Péter aztán estére tüntetést szervezett, amelyen fel is szólalt és többek között Polt Péter legfőbb ügyész lemondását követelte. Az egész napos történéseket több ismert véleményvezér is kommentálta a baloldalról. Összefoglalónkat a történésekről itt olvashatja.

Ezt is ajánljuk a témában

Stumpf András: „Lónak a pömpölője ez eddig”

A publicista első indulatból annyit reagált Magyar titokban rögzített hangfelvételére: „Lónak a pömpölője ez eddig”.

Majd, mint aki hirtelen kijózanodott volna, revideálta korábbi nézőpontját és már úgy gondolta mégsem egészen az említett „lópömpölőről” van szó. MInt fogalmazott: „Kicsit elhamarkodtam az ítéletalkotást. Miért? Mert ha valaki azt mondja be, hogy az igazságügyi miniszer maffiának nevezte a kormányt, amelyből nem lehet kijönni, aztán ehhez hasonló sincs a felvételen, akkor az bizony lófüttynek tűnik első hallásra. Ha ráadásul a maffiás állítással éppen ellentétes értelmű kijelentés hangzik el a miniszteri szájból, még kisebbnek látszik a lópikula. Márpedig Varga Judit azt mondja rajta, hogy Polt nem ura az ügyészségnek sem, az tehát mindenféle beavatkozási kísérletek ellenére is normálisan működik. Viszont: még itt, a magánfalamon is várnom kellett volna az ítéletalkotással, hiszen Varga nagyon átlátszó »nem gondoltam komolyan«-szövege azért tovább lendítette az ügyet, a vidéki prókátor jogi gyorselemzése pedig azt mutatja, hogy a felvétel igenis bizonyíték, s súlyos éveket szabhatnak ki az azon vázolt beavatkozási kísérletekért. Már ha Polt tényleg nem ura az ügyészségnek. Mert ha az, akkor ugye nem fognak. Mindegy, lényeg, hogy kicsivel bonyibb a dolog, mint ahogy elsőre éreztem, s ez a kétperces felvétel sem nulla egész nulla jelentőségű. Azt, hogy pontosan mekkora a jelentősége neki, inkább nem tippelném most meg. Arra van a Válasz Online, hogy oda már mindent végigelemezve írjunk. Ahhoz idő kell, de meglesz.)” – írta Stumpf.

Ezt is ajánljuk a témában

Magyari Péter (Válasz Online) az őszödi beszédet hiányolta

Az őszödi beszéd egy strukturális hazugságot mutatott be, Magyar hangfelvételén viszont nem erről van szó – vélekedett a Válasz Online munkatársa a Partizánban.

Az őszödi beszédben erős, jól idézhető, könnyen megérthető mondatok voltak, mint például a máig gyakran idézett „Elk*rtuk!”, 

Magyar Péter hangfelvételén nem – magyarázta Magyari.

Ezt is ajánljuk a témában

Hont András: Ilyet egy bűzös borz sem csinál

A véleményvezér azzal kapcsolatban, hogy Magyar nyilvánosságra hozta a titokban varga Juditról rögzített hangfelvételt, úgy fogalmazott: „ilyet a saját gyerekei anyjával nemhogy tisztességes ember, de úgy általában ember, sőt foltos hiéna vagy bűzösborz sem csinál”.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hont András

Facebook

Idézőjel

Mindenki bizonygassa tovább magának, hogy övé egyedül az egyetlen helyes alapállás.

Később, a nap folyamán újabb Facebook-poszttal jelentkezett. Ebben azt írta: „Miközben nézem azoknak a megnyilvánulásait, akik a metoo nevű illiberális bolsevikforradalom idején ugráltak rajtam (köztük olyanét, akivel szabályosan üvöltöztem a szerkesztőségben), arra gondolok, hogyha Marton László nem azt mondja, hogy puszild meg, hanem hozzávág egy csomó könyvet a fiatal nőhöz, akiről mikor kiderül, hogy nem azért szállt be a kocsiba, hogy megpuszilja, akkor Marton nem hazaviszi, hanem bezárja a szuterénba, nos, akkor lehet, hogy a rendező még ma is élne. 

Végtére is mi van abban, ha valaki egy orbánistát könyvekkel dobál? Csak azt akarja, hogy művelődjön, nem?”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hont András

Facebook

Idézőjel

Csak azt akarja, hogy művelődjön, nem?

Kósa András: Fő a következetesség

A Szabad Európa újságírója és a Népszava korábbi munkatársa látványos következetlenségre hívta fel a figyelmet. „Azt elhisszük neki (Varga Juditnak – a szerk.), hogy Tóni belenyúlt az iratokba, de azt nem, hogy a férje verte. Fő a következetesség”írta.

Kapcsolódó vélemény

Kósa András

Facebook

Idézőjel

Azt elhisszük neki, hogy Tóni belenyúlt az iratokba, de azt nem, hogy a férje verte.

Mandula Viktor (Nyugati Fény): A teljes magyar feminista szcéna most bukik meg

A DK-hoz köthető Nyugati Fény tulajdonosa, Mandula Viktor Facebookján fogalmazott meg azzal kapcsolatban kritikát, hogy sokan hitetlenkedve reagáltak Varga Judit posztjaira, amelyben a volt igazságügyi miniszter arról mesélt, hogyan zsarolta és félemlítette meg házasságuk idején Magyar Péter.

Kapcsolódó vélemény

null

Mandula Viktor

Facebook

Idézőjel

A teljes feminista szcéna Mérő Verástól, Péterfy-Novák Évástól ezekben a napokban bukik meg erkölcsileg.

„Az élet bizony néha bonyolultabb, mint ahogy azt hinni szeretnénk. Akit eddig differenciálatlanul gonosznak láttunk, arról is kiderülhet, hogy bizonyos téren áldozat, adott esetben több évnyi förtelmes lelki és fizikai abúzus áldozata. 

Itt ez a beszámoló Varga Judittól arról, hogyan terrorizálta őt a manipulatív, nárcisztikus férje: olyan részletes, hogy a legszektásabb Magyar Péter-rajongók sem állíthatják, hogy egy az egyben "Tóni" kitalációja lenne. Ilyet csak az tud így leírni, akinek személyés átélése van mögötte. 

A sokak által csak telefonok és monitorok pixelein látott, mégis rögtön messiásként rajongott ex-neres zsúrfiú eddig is a nárcisztikus személyiségzavar jeleinek tömegét adta: a volt felesége aggálytalan lealkoholistázása, a neki nem tetsző módon író HVG és Dezső András leprogapandistázása, a paranoid, dühödt vagdalkozás, a saját piperkőc manökenfotóival kirakott posztok, az exfeleség infantilizálása, nevetségessé tétele és állításainak lesöprése azzal, hogy biztos »zsarolják«: ezek mind-mind red flagek kellettek volna hogy legyenek, ám a politikai szimpátia felülírta a máskor oly harciasan képviselt elveket. Emberi jogvédők vágták sutba a “mindig az áldozatnak hiszünk” alapelvet, 

a teljes feminista szcéna Mérő Verástól, Péterfy-Novák Évástól ezekben a napokban bukik meg erkölcsileg és veszíti el a jogát, hogy áldozatvédelemről papoljon a jövőben.


Szomorú látlelet az országról, és a szellemi polgárosodás teljes hiányát mutatja, hogy zavaros múltú, tisztázatlan szándékú szélhámosok mennyire könnyen tudnak hetek alatt fanatizálni bárkit, a magasföldszint 2-ben lakó Átlag Marika nénitől a delikát értelmiségiekig. Szomorú vagyok és a szolidaritásom ebben az ügyben átellenes politikai oldalon lévőként is a családon belüli agresszió áldozatáé” – írta Mandula.
 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:45
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­é­­k­e­l­d­­­ ­­a­ ­­­s­­z­e­­x­­i­ ­p­­u­­n­c­­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
zsolt196969
2024. március 27. 08:59
Én várom hogy a DK ban is legyen egy áruló. Aki hasonló módon szerepel. Mit tennének!!? Példát keresek de sajnos kevés van. A Hugyos Fleto felette a tehénkével folytatott beszélgetést. Na az egy atom lenne Pukkk.
zsolt196969
2024. március 27. 08:53
Tommaso a húgyos Fleto tetteiröl is pár szót ha kérhetném. A nagy SZDSZ MSZP nemzeti tetteiröl stb. Te fordítva ülsz a szamáron.!!!!! Lónak csak a nemes része a tiéd!!!!!
B_kanya
2024. március 27. 08:20
Tommaso 2024. március 27. 05:47 "Mig az Orbán-rezsim egyre bővülő bűnlajstroma közismert" A "közismert" elcsépelése balos szómágia, HÜLYE tomika, ami mi, európai kereszténydemokraták nem engedhetünk, ezt minden tisztességes ember belátja, csak a frusztrált debilek vagdalkoznak így, te is tudod.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!