Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Én innentől ebből kijelentkeztem

2024. március 26. 10:42

Mindenki bizonygassa tovább magának, hogy övé egyedül az egyetlen helyes alapállás.

2024. március 26. 10:42
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Havran Zoltán / Magyar Nemzet

 

„Tehát, annál, ami elhangzik, mindenki, ismétlem: mindenki, sokkal durvább működést feltételez a NER-ről (megjegyzem: igen, én is). Az érintettek és elkötelezettek el is fogják mondani, hogy dehát, egy olyan ügyről beszélünk, amelyben egy volt államtitkár ellen büntetőeljárás folyik, és arról hallhatunk részletet, hogy az ügyészségen nem lehet átvinni a politikai akaratot.

Ugyanakkor azért hadd ne legyünk már hálásak, hogy a NER nem működik sokkal durvábban. Én innentől ebből kijelentkeztem, mindenki bizonygassa tovább magának, hogy övé egyedül az egyetlen helyes alapállás. Annyit még – hogy bizonyos értékekhez azért tartsuk magunkat –, ilyet a saját gyerekei anyjával nemhogy tisztességes ember, de úgy általában ember, sőt foltos hiéna vagy bűzösborz sem csinál.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 08:05
🍓 ️ ­É­­r­­t­­é­­k­­e­­l­­d­ ­­­a­­­ ­­s­­­z­e­­­x­­­i­­ ­­­p­­u­­n­­c­­i­­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­𝐔­𝐍
gyaloggos
2024. március 27. 11:16
DE! AZT mnem lehet zó nélkül hagyni, ahogyan a NER működik, hogy POLT PÉTER a FIDESZ KOMMISZÁRJA, hogy ROGÁNÉK ZRT -ként működtetik az országot, ahol ők a RÉSZVÉNYESEK, ORBÁN a chairman, ROGÁNÉK az IT tagjai!
gyaloggos
2024. március 27. 11:12
AZT mondom én is, ma MAGYARORSZÁGON a FIDESZ -en kívül nincs MÁSIK politikai erő, amelyikre rá lehetne BÍZNI az ország kormányzását, igen-igen nagy bajban lenne az ország ma a FIDESZ nélkül!
gyaloggos
2024. március 27. 11:10
Magyar Péter nem is érdekes tulajdonképpen ebben az ügyben! BRÜSSZELBE akar menni, ennyi, és nem több, nem kevesebb!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!