Gyermekvédelem ürügyén az LMBTQ szószólói tüntetnek a Hősök terén

2024. február 16. 09:28

Gulyás Márton, VV Zsolti, Kajdi Csaba és Alföldi Róbert is az egészséges társadalomért tüntet.

2024. február 16. 09:28

Hogy korábban a Mandiner is megírta, péntek késő délutánra Budapesten a Hősök terére szerveztek megmozdulást a következő címmel: „Odakint most szörnyek járnak – Kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért”. Bár a címből gyermekvédelmi megmozdulásra lehetne következtetni, ugyanakkor a Magyar Nemzet rámutatott, az eseményen a felszólalók között több az LMBTQ mellett kiálló személy is ott lesz. 

Ezt is ajánljuk a témában

A lap szerint a tüntetés házigazdája Gulyás Márton lesz, a Partizán műsorvezetője, aki 2017-ben festékkel öntötte le a Sándor-palotát, amiért háromszáz óra közmunkára ítélték. Gulyás büszkén és gyakran hivatkozik homoszexualitására, miközben a kezdetektől támadta a kormány által benyújtott, majd a parlament többsége által megszavazott gyermekvédelmi törvényt, amit a műsorvezető putyini homofób törvénynek nevez.

A portál szerint Gulyás mellett a homoszexualitását szintén nyiltan vállaló és rendszeresen kormányellenes kijelentéseket tevő modellügynök, Kajdi Csaba is a jelen lesz. A gyermekvédelemért aggódó balos influenszerek listája nem lehetne teljes a homoszexualitását szintén büszkén vállaló VV Zsolti nélkül sem. A korábbi villalakó – aki szintén ott lesz a Hősök terén – a napokban úgy fogalmazott az ATV műsorán: „most az van, hogy óriásplakátokon látjuk: meg vannak védve a gyerekek, tőlünk, leginkább. Melegektől, a Netflixtől, a streaming-szolgáltatóktól, sajnos a szörnyetegektől, a pedofiloktól és annak segítőitől nincsenek”.

Ezt is ajánljuk a témában

A Magyar Nemzet rámutat, hogy a sor itt még nem ér véget, az eseményen a nyiltan homoszexuális divattervező, Lakatos Márk is ott lesz. A stylist egy korábbi interjúban úgy fogalmazott: „a melegeknek jutalmat kéne adni, mert ők nem szülik tele a Földet”.

Ezt is ajánljuk a témában

A lap szerint Hodász András is úgy érezhette, hogy nem maradhat távol a megmozdulástól. Ő egyébként a homoszexualitását szintén nyíltan vállalja, miután kilépett a katolikus egyház kötelékéből, influenszerként ténykedik. És végül, de nem utolsósorban egy név, akit talán mindenki ismer. Alföldi Róbert színész, rendező, aki sosem csinált titkot politikai, illetve szexuális irányultságából: nyíltan vállalja homoszexualitását, és azt sem rejti véka alá, hogy az Orbán-kormány bukásában érdekelt.

Nyitókép: Facebook

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. február 20. 11:15
ANYÁDER TÜNTESSÉL KÖCSÖG FASSZOPO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lacika-985
2024. február 19. 19:02
Jó nézni hogy ezek a himringyó csirák maguk alatt vágják a fát . Amikor a pénzt adók rájönnek hogy ezek annyira hülyék hogy saját maguk ellen mennek el tüncikézni - elzárják a pénzcsapot és ezek a buzák éhen fognak dögleni - mindenki megelégedésére .
Selamat
2024. február 17. 09:37
Magyarországon a gyerekeket a balliberális pártok és követőik bántják. Mert aki ezt a szemlélet védi, valamint állítja, hogy a gyerekeknek arra van szükségük, hogy tisztában legyenek a nem normális szexualitás gyönyöreivel, akik a normálistól teljesen eltérő szexualitás tudatos óvodai (ember, óvodai!) és iskolai terjesztéséért harcolnak, akik drag queenek megjelenésével, általuk mesekönyvek felolvasásával nem csak egyetértenek, hanem követelik, azok semmivel nem különbek, mint maguk a pedofiliát elkövető emberi szemetek. Semmivel. Sőt, a gyerekkori, egészségesnek született tudat torzítása, megrontása messze nagyobb bűn, mint néhány pedofil létezése. A néhány pedofilt el lehet, és el is kell kapni. De mit lehet csinálni százezer szám megrontott gyerek lelkével? Nos, erre ott a példa a náci Németország. Ettől féltjük és óvjuk a gyerekeinket. Amit ti balliberálisok lábbal tapostok. Majd kimentek a gyerekek érdekében tüntetni. Röhej.
numero1-2
2024. február 17. 09:29
Tedd hozza hogy az áldozatok se 100%heterok🤣🤣🤣ebböl a gyerekvédelemi megmozdulasbol lassan LMBTG GYÜLÉS LESZ ENBYI MELEGET EGYHELYEN🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!