Kifakadt VV Zsolti: szerinte nem azzal védjük a gyerekeket, hogy kizárjuk az iskolai szexuális felvilágosításból a homoszexualitást (Videó)

2024. február 13. 23:26

Az influenszer részletesen kifejtette, hogy szerinte mi „nem” minősül gyermekvédelemnek.

2024. február 13. 23:26

Az ATV Egyenes beszéd című műsorának keddi vendége Pottyondy Edina és Osváth Zsolt (VV Zsolti) influenszerek voltak, akik a műsor döntő részében az általuk péntekre szervezett megmozdulásról beszéltek.

A műsor egy pontján azonban szóba került a gyermekvédelem kérdése is, amelynek kapcsán Pottyondy Edina leszögezte: ők azt szeretnék elérni, hogy „a gyermekvédelem a valóságban történjen és ne a propagandában”.

VV Zsolti pedig hozzátette, szerinte a gyermekvédelem többek között nem azzal valósul meg, „hogy teljesen kizárjuk az iskolából a szexuális felvilágosításban a homoszexualitást”, vagy azzal, hogy ő maga „tíz óra előtt nem jelenthet meg az élettörténetével a televízióban, mert törvény van arra, hogy az propagandának minősül”. VV Zsolti szerint „nem ez a gyerekvédelem”.

VV Zsolti szerint „most az van, hogy óriásplakátokon látjuk: meg vannak védve a gyerekek, tőlünk, leginkább. Melegektől, a Netflixtől, a streaming-szolgáltatóktól, sajnos a szörnyetegektől, a pedofiloktól és annak segítőitől nincsenek”.

 

Az adás említett részletét az alábbi videó 11 perc 26. másodpercétől kezdődően nézheti vissza:

Nyitókép: Képkocka / YouTube-videó

 

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolt196969
2024. február 21. 14:32
A DK hirdette hogy ötleteket várnak. Na egy ötlet. Lépjenek be a DK - ba az összes buzi wv Zsoti meg a többi potyolinda. És már nyertek is. Resszkess Orbán jövünk?!!!!!!!!!!!
numero1-2
2024. február 17. 09:27
Zsoltika te mar az ovodaban es iskolában buzikat akarsz csinálniba gyerekekből? Akkor ki is itt a pedofil?
cutcopy
2024. február 16. 12:56
Nincs kizárva a homosex az iskolai felvilágosításból, elmondják hogy két fiúnak nem lehet gyereke..
zavulon
2024. február 15. 21:53
Pedig de! Hogy jutott ez WZsóti eszébe?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!