Csintalan Sándor árulással vádolta meg a legtöbbet árulózó Márki-Zayt

2024. február 23. 08:09

„Ma én azt mondom, hogy ő az ellenzék rémálma” – mondta az egykori közös miniszterelnök-jelöltről Csintalan Sándor.

2024. február 23. 08:09
null

Az ellenzéki pártok guruló dollárok miatti ÁSZ-büntetéséről esett szó a Kötöttfogás csütörtöki műsorában, ahol a szereplők felidézték: az egész amerikai kampányfinanszírozási botrány Márki-Zay 2022 augusztusi Magyar Hang-podcastban történt elszólása miatt tudódott ki.

Ezt is ajánljuk a témában

„Ma én azt mondom, hogy ő az ellenzék rémálma”

Ennek kapcsán meglepő kijelentések hagyták el a 2022-ben még a közös miniszterelnök-jelölt mellett megszólaló és 2023 júniusában az MSZP-be belépett Csintalan Sándor száját.

Vagyok már annyira öreg, hogy én azt csak úgy beszopjam... Tény, önkritikusan be kell vallanom, hogy amikor még a HírTV-ben dolgozott, és megjelent Márki-Zay, nemcsak mi ketten gondoltuk azt, hogy ez a pasi lesz Orbán rémálma.

Ma én azt mondom, hogy ő az ellenzék rémálma. Erős kétségeim vannak, hogy csak úgy elszólta magát”

– mondta Csintalan, ezzel kvázi árulással megvádolva a mindenkit árulózó Márki-Zayt.

A jelenet az alábbi videóban, a 31. perctől nézhető meg:

Nyitókép: képernyőmentés

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13-3
2024. február 26. 06:13
Gondolta a fene, hogy korrupt tolvaj pártkatonák a túlfélen állókat kiáltják ugyanannak , a többször áruló Csintalan kiáltja árulónak az egyfoilytában árulózó Márki-Zayt, és Dobrev vádolja parlamenti puccsal Orbánt azok után, hogy harmadszor az élete párjává vált Gyurcsány meg a legnagyobb jötevője Medgyessy megpuccsolása árán jutott politikai hatalomhoz. .
moricka13-3
2024. február 25. 15:11
Nem mintha Csintalan egészen százas lenne, viszont amikor Márki Zay visszatántorogva megjelent, már akkor mondtam, igaz, sem a FIDESZ, sem az ellenzék rémálmának sem nevezve, hogy Na, ez a pasas sem egészen normális! Azzal, hogy azóta sem tudják még azt sem, hogy egymással hányadán állnak valójában, mégis minden elviséget nélkülözve az összes Orbán fóbiással egy gyékényen árulnak, kétségeim a továbbiakban sincsenek a korábbi summás véleményeket illetően róluk.
blondiner
2024. február 24. 13:28
Ezt a tetű bandát három percig tudtam nézni. A virtigli fasiszta a kommunistával és a "fideszárvákkal" vért hány a neten - undormány
2024. február 24. 10:36 Szerkesztve
Csintalan elvtárs árulókkal van körülvéve, hisz ő maga is az.. )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!