Most akkor támogatják-e a svédek NATO-csatlakozását? – válaszolt a Fidesz-frakció

2024. január 25. 16:10

Egyelőre megvárják a két kormányfő találkozóját.

2024. január 25. 16:10
null

A Fidesz-frakció megvárja Orbán Viktor miniszterelnök és a svéd Ulf Kristersson miniszterelnök találkozóját – válaszolta a kormánypárti képviselőcsoport a Világgazdaságnak arra a kérdésre, hogy indokoltnak tartják-e a svéd NATO-csatlakozás megszavazását, mi ennek a feltétele. 

Kövér László mai indexes interjújából azt már lehetett tudni, hogy továbbra is vannak olyan kormánypárti képviselők, – köztük a volt házelnök – akik a skandináv ország hazánkkal kapcsolatos politikája miatt nem támogatják a NATO-csatlakozás ratifikációját.

Ezt is ajánljuk a témában

A Fidesz-frakció indokoltnak tartja-e rendkívüli parlamenti ülés összehívását Svédország NATO-csatlakozásának a ratifikálása miatt? És mi a feltétele, hogy megszavazzák Svédország NATO-csatlakozását? – kérdezte az atv.hu a Fidesztől.

A Fidesz-frakció megvárja a miniszterelnöki találkozót – érkezett a válasz. 

Ismert: Ulf Kristersson svéd kormányfő végül pozitívan válaszolt Orbán Viktor két nappal ezelőtti meghívólevelére, így a két miniszterelnök hamarosan személyesen egyeztethet az esetleges megoldandó kérdésekről.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. január 26. 03:20
Ha füttyent a csüngőhasú,ez a bátor 133 ember még a saját anyját is elküldi a vágóhídra…
Tommaso
2024. január 25. 21:20
aZ ELMÚLT 25 ÉVEBN SOHA NEM FORDULT ELŐ, hogy egy FIDESS-képviselő másképp szavazozz volna, mint ahogy azt Orbánvezér előirta nekik. Ócska, átlátszó hazugság tehát mezei párttagokra háritani a döntés halogatását.
Tommaso
2024. január 25. 21:18
a NATO-főnök letelefonált és Orbán azonnal haptákba vágta magát. Érezte, tudta, hogy itt a játszma vége. Mert nagyon megszivatják, ha továbbra is a háborúkirobbantó ruszkik érdekében akadékoskodik.
Tárkány Álmos
2024. január 25. 19:59
Mintha bármikor is lett volna, lenne, vagy lehetne véleményük. Beint a karmester, a kutya meg bólogat a Skoda hátsó ablakában. NER van, elvtársak, NEM MER!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!