Orbán Viktor meghívta Magyarországra a svéd miniszterelnököt, a NATO-csatlakozás is téma lesz

2024. január 23. 10:41

Komoly előrelépés lehet ez a két ország viszonyában.

2024. január 23. 10:41

Orbán Viktor magyarországi látogatásra hívta meg Ulf Kristerssont, Svédország miniszterelnökét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden.

A kormányfői tárgyalások témája a meghívólevél szerint Svédország NATO-csatlakozása valamint a magyar-svéd kétoldalú kapcsolatok erősítése a kölcsönös bizalom elmélyítésével – mondta Havasi Bertalan.

(MTI)

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. január 24. 13:08
ORBÁN HAZAÁRULÁST KÖVETETT EL: Ebben a háborús vészhelyzetben nem a hazánk szabadságát védő NATO-t erősitette, hanem az ellenséget, a terjeszkedő, területrabló, háborúkirobbantó Orosz Birodalmat.
Tommaso
2024. január 24. 13:00
Svédország A NATO-hoz adta be a csatkakozási kérelmét , s nem ORBÁN-nak.
Tommaso
2024. január 24. 12:59
ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT Fogalmazhatnánk úgy is, Orbán - szokásához hiven - hazudott. Azt állitotta, nem Magyarország lesz az utolsó, amely megszavazza.
Lajoss
2024. január 24. 07:04
Miért kellene Moszkva ügynökével szóba állnia Svédországnak?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!