Egyik kutya, másik eb

2024. január 08. 22:55

Az, hogy most szétcincálja a budapesti tömegközlekedést, lehet, hogy dicséretet hoz a gazdájától, aki nyilván helikopteren jár.

2024. január 08. 22:55
Dési János
Dési János
Klubrádió

„Őszintén szólva különösebb izgalmat nem okozott a 624. számú állami italboltban, mint közönségesen Kispiszkos talponálló, hogy egy bizonyos Lázár János esetleg visszavonul a parlamenti politizálástól valamelyik kastélyocskájába.

Kovács úr, a tülökorrú masiniszta szerint, aki mint ilyen, érzékeny a városi tömegközlekedés problémái iránt, ki nem tojja le? Egyik kutya, másik eb. Ezt persze nem ilyen irodalmiasan fogalmazta meg, hanem sűrű köpködések között igazi verbális leleményekkel, amelyekben nemi szervek és excentrumok nevei is szerepeltek. Az, hogy most szétcincálja a budapesti tömegközlekedést, lehet, hogy dicséretet hoz a gazdájától, aki nyilván helikopteren jár – a tülökorrú Kovács masiniszta gyakran él a túlzás hatásfokozó eszközével –, de hogy ő, Kovács úr most sokkal tovább bumlizhat azon a vacak HÉV-en, ha az unokáihoz megy, mert az ritkábban jár, na az azért már túlzás. (Ezt valahogy úgy fogalmazta meg, hogy nemi szervét étkezésre kínálta fel.)

A kis szőke és pösze Marcsika, aki szerette, ha a múltjára emlékeztetve kikapós menyecskeként emlegették, oda konkludált, hogy miután minden egyes szál cigarettával, amit elszívnak itt a 624. számú állami italbolt, mint közönségesen Kispiszkos talponálló előtt, ennek az alaknak a zsebibe tömnek egy kis pénzt. Aki annyit se ér, amennyije van. Itt a csapos közbeszólt, hogy azért a lézerblokkolós autó nagyon menő, neki tetszik és ha ő miniszter lesz, akkor mindig csak ilyennel fog száguldozni.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2024. február 21. 01:54
Az egyik bolsi, a másik náci...
papalimapapa
2024. január 10. 16:20
Ez a Dési meg honnan bújt elő? Melyik szaros zsák dőlt el?
totumfaktum-2
2024. január 09. 21:22
A baloldalon alkalmazási feltétel a beteg lélek? Az itteni trollok is mind ilyenek. Kivétel nélkül. A kőbunkótól az intelligensnek látszani akaró erkölcsileg lecsúszott ágensig.
Royce2.0
2024. január 09. 18:28
Az "excentrum" szóig jutottam. Azt hittem ez a csóka műveltebb, mint hogy ennyire ne legyen "komponens" a témában, tutira van "diplomatája" is :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!