Lázár János fontos bejelentést tett, ez már 2026-ot érinti

2024. január 07. 23:04

A miniszter szerint 2024-ben új polgármesterre, 2026-ban pedig új országgyűlési képviselőre van szükség Hódmezővásárhelyen.

2024. január 07. 23:04

Lázár János Facebook-oldalán közölte, hogy 2024 a korszakváltás éve, nemcsak az Építési és Közlekedési Minisztériumhoz tartozó ágazatokban, az építések, az állami beruházások és a közlekedés terén, de a saját politikai pályáján is. „Hat országgyűlési ciklus, azaz közel negyedszázadnyi képviselőség után, 2026-ban nem indulok újabb, egyéni parlamenti mandátumért a választókerületben” – fogalmazott és kijelentette, az elmúlt évek közös eredményeire, az ígéretek teljesítésére, a többször megerősített felhatalmazásra büszke, és köszönettel tartozik érte a választóinak, a támogatóinak, a munkatársainak és a családjának. 

De azt is világossá tette, hogy 

politikus marad, a szűkebb és a tágabb pátriája, a magyar vidék és az Alföld, a politikai közösségem és a pártja továbbra is számíthat a munkájára. 

„A szülővárosomban azonban gyökeres változásra van szükség. Hódmezővásárhely ma végletekig megosztott, egyre jobban lemaradó város. Ha ezen változtatni akarunk, kevesebb pártpolitizálásra és több munkára, kevesebb vitára és több közös nevezőre van szükség. Az új műsorhoz pedig új férfi kell. Vagy nő – majd a választók eldöntik. Teljes sorcserére van szükség a városban: 

2024-ben új polgármesterre, 2026-ban pedig új országgyűlési képviselőre. Ennek a megújulásnak én elősegítője, nem pedig akadálya leszek 

írja, és kijelenti, hogy csak a vásárhelyieken múlik, hogy idén nyáron elindítják-e azt a változást, amely 2026-ban kiteljesedhet, és új korszakot nyithat a város és a térség életében. 

„A lehetőség adott, jó lelkiismerettel biztatom a honfitársaimat arra, hogy éljenek vele” – zárja bejegyzését.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. január 08. 16:43
Hódmezővásárhely nagyon jó hely, maradjon ott polgármester. De az ún nagy politikába ne vegyen részt. Nagyon okos ember, imádtam a Kormányinfóit, de idegekkel ezt a tortúrát nagyon kevés ember bírja. Remélem, hogy a Főni még bírja, mert tőle függ az országunk sorsa. Teszek a hozzászólókra! Ha olvasnák a külföldi hozzászólásokat, akkor tudnák, hogy mennyire nagy tiszteletben tartják Orbán Viktort a mi 5x megválasztott miniszterelnökünket!
files32
2024. január 08. 09:30
Akinek nincs semmije, az annyit IS ér.
kata56
2024. január 08. 09:02
Sose bíztam Lázár Jánosban. Kiváló intellektus, sokféle tehetség, hatalmas munkabírás, mindezekhez megnyerő külső adottságok, kiváló kommunikációs készség....de az ember, akinek mindez megadatott, nem alkalmas mndezek alázattal való elhordozására...hasznosítására a köz javára. Az egó, a hiúság folyamatosan előtérbe kívánkozik belőle. Legyőzi őt. Valamikor sokan hitték-remélték azt, hogy ha majd elérkezik az ideje, belőle lehet Orbán méltó utódja. Az idő bebizonyította, hogy nem Orbán-utód lett belőle..sokkal inkább valamiféle Gyurcsány-klónná alakul át a szemünk előtt.
jacko-0
2024. január 08. 08:43
Vajon mi van a háttérben? Sérelem? Új ambíció? Ravasz és cinikus, sanda és hiú ember Lázár, többet képzel magáról, mint amennyit ér. Időnként többet enged meg magának, mint amennyit Orbán megengedhetőnek tart számára. Hajlamos túlépíteni magát. Ostoba antiszociális nyilatkozatai, vagyonhajhászása, szerepjátokai veszélyes emberré tették.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!