Ezermilliárdos mániák

2023. december 13. 18:45

Abba már bele sem megyek, hogy miként támogatja a szuverenitásunkat, ha egy agresszor hatalomhoz próbálja láncolni az országot.

2023. december 13. 18:45
Kárpáti Iván
Kárpáti Iván
Klubrádió

„Magyarország kormánya sajnos nem tudja előfinanszírozni a tanárok béremelését, mondta búsan Navracsics Tibor a minap. Mert Brüsszel, meg baloldal, nem ismétlem el.
Lássuk, mi az, amiért viszont mindent megmozgatnak, minden fiókot átkutatnak, minden zsebet kiforgatnak és bárkivel tárgyalnak: a reptér. »Lobog a szélben a szélzsák«. Ezermilliárdos mánia, amihez minden körülmények között ragaszkodik Orbán, biztos ez is ilyen szuverenitás dolog. A tanárok fizetése ebből a logikából levezetve nem tartozik ebbe a körbe, mert hagyják, hogy külföldön döntsenek róla. Meglehetősen szelektív ez az orbáni értelemben vett szuverenitás.

Abba már bele sem megyek, hogy miként támogatja a szuverenitásunkat, ha egy agresszor hatalomhoz próbálja láncolni az országot, annak érdekében jár el a szövetségeseinkkel szemben. Ha még egyáltalán neki még azok a szövetségesei, akiket mi alapvetően gondolunk. Nyilván már rosszul.

A költségvetési hiány már a távolból integet az előzetes terveknek, amiket soha nem is gondolhattak komolyan. A szuverenitás statuálása a lényeg, jegyezzük meg újra. Lesz hivatal is, havi 5 millióért odarakott főnökkel. A párt ökle legújabb változatban. Ha minden igaz – én már nem tudom követni, bevallom –, holnap most már aztán tényleg, tényleg meglesz a bólintás a blokkolt uniós pénzek feloldására. 

Miért is ne, hiszen a magyar jogállamiság a helyére került, minden le lett papírozva, ahogy az elő van írva, az európai adófizetők lehetőséget kapnak tovább finanszírozni a rendszert, ami a kifosztásukra jött létre.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2024. január 15. 16:34
Újabb gyűlölködő baromság-halmaz. Lapozzunk felebarátaim.
Lajoss
2023. december 18. 21:40
Putler,Szardogán,egyre jobb…🤮🤮🤮
Akitlosz
2023. december 15. 03:21
1999-ben lett agresszor hatalomhoz láncolva az ország.
troppauer-humer
2023. december 14. 15:47
"egy agresszor hatalomhoz próbálja láncolni az országot" No de várgyá, Iván! Eddig azt mondtátok, hogy Kínához akarják láncolni (lsd. Fudan ügy), no de Kína eddig nem agresszorkodott itt. Tudjuk, hogy szerintetek a muszkák agresszorok. No de akkor az már két hatalom, egy fél- és egy egész agresszor. Tessék pontosan fogalmazni! Vagy az már nem olyan ütős? :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!