Nem tudok szó nélkül elmenni a papi hivatásból kiforduló Hodász András véleménycikke mellett

2023. szeptember 11. 13:01

Felteszi a kérdést, hogy vajon a konzervatív szülők inkább egy „meleg” gyermeket szeretnének, vagy egy halott gyermeket.

2023. szeptember 11. 13:01
Kulifai Máté
Kulifai Máté
Facebook

„Nagyon nem (papi) frankó

Nem tudok szó nélkül elmenni a papi hivatásból kiforduló Hodász András véleménycikke mellett, amelyben a konzervatív szülőkhöz címezve teszi fel a kérdést, hogy vajon ők inkább egy »meleg« gyermeket szeretnének, vagy egy halott gyermeket. 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hodász András

NLC

Idézőjel

De ha a kérdést úgy teszem fel, hogy a kedves konzervatív szülő inkább egy meleg gyermeket szeretne, vagy egy halott gyermeket, akkor erre mi lenne a válasz?

Döbbenetes az a pálya, amit a legnépszerűbb Youtube-os expap pár hónap alatt befut, hogy a vitatható Biblia-értelmezéseitől eljut egészen a radikális LMBTQ-lobbi aljas demagógiájáig. 

Tudniillik az Egyesült Államokban közkedvelt az az érvcsomag, amit Hodász is használ, a szakmájukat eláruló orvosok és pszichiáterek zsarolják így a kétségbeesett szülőket, hogy engedélyezzék a gyermekük számára a nemváltoztatási folyamat megkezdését. Sőt, Kaliforniában már egyenesen azt irányozzák elő a törvényhozók, hogy a szülői felügyeletet is elveheti az állam, hogyha nem együttműködőek a nemváltoztatással kapcsolatban.

Melyik szülő tudna ugyanis reális választ adni egy olyan dilemmára, hogy vagy meleg/transznemű lesz a gyereke, vagy meghal. Aljas érzelmi zsarolás ez, aminek ráadásul semmi igazságtartalma nincsen. Az érintett gyermekek számára a mentális kihívást, válságot, identitászavart nem az okozza, hogy a kamaszkori ingadozásait a szülő kétkedve fogadja, hanem sokkal inkább az, hogy a globális kultúra és az erőszakos lobbi lényegében belehajszolja, kergeti ezt a korosztályt egy olyan életmódba, amely konzerválja számukra az identitásválságot, és így a boldogtalanságot.

Az LMBTQ-személyek körében valóban ijesztően magas a depressziósok, öngyilkosságot kísérlők aránya – de ez még az olyan országokra, társadalmakra, közösségekre is igaz, ahol toronymagas ennek a lobbinak az elfogadottsága, a tolerancia a tetőfokára hág, szivárványszínű lobogók lengenek minden egyes házszám felett. Miért nem veti fel Hodász a kérdést, hogy vajon miért van ez? Miért ugrott meg drasztikusan a magukat LMBTQ-nak valló tinik száma? Miért van elképesztő túljelentkezés például a brit lányok körében a nemváltást érintő kezelésekre? S miért nem ejt szót azokról, akik megbánták ezeket az átalakításokat? Akik sikeresen hagyták maguk mögött a homoszexuális életmódot?

Abban igaza van Hodásznak, hogy óriási probléma van a fiatalok mentális állapotával, hogy elképesztő károkat okoz a pornóipar, és hogy azonnali védelemre lenne szükségük a különféle zaklatásokat elszenvedő áldozatoknak. Viszont erre a megoldást egészen biztosan nem az a radikális ideológia jelenti – ami hogyhogynem pont a kiskorúakat célozza tudománytalan és biológiatagadó doktrínáival, valamint a szülők jogait szalámizná le egyre drasztikusabb eszközökkel.

Hatalmas a magyar szülők felelőssége, hogy szeretettel és bölcsen neveljék a gyermekeiket egy ilyen irgalmatlan világban, és ne higgyenek azoknak az Amerikából importált hazug paneleknek, amiket most Hodász puffogtat.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2023. szeptember 12. 11:26
Elképesztő ez a lelki nyomorultság, amiben ez az álpap leledzik..
solyomtomi-2
2023. szeptember 12. 08:49
Remélem, a poszttoló szándékosan hazudik arról, hogy miről szól az excsuhás bejegyzése, mert annyira ostoba azért csak nem lehet, hogy ennyire félreérti.
zerubabel
2023. szeptember 11. 21:25
Ebben a prolongált történetben az a legmegdöbbentőbb/legszomorúbb a magyar katolikus püspökök számára, hogy ez a Hodász nevezetű ember felvételt nyert (1) a bíboros, érseki, stb szemináriumba. Ott nevelték (2) 5 évig, alkalmasnak tartották az egyházi rendek felvételére (3), kinevezték egyetemi lelkésznek (4), plébánosi kinevezést kapott (5), folytassam még? Mi és hogy folyik ebben/ezekben a papságra, keresztény közösségek vezetésére képző intézményben/intézményekben? Hodász személyiség profilja nem egyik napról a másikra változott meg. Hogy történhetett meg, hogy ezt az embert jobban ismerték, és semmit nem tévedtek, akik a saját távlatos céljaikra kiszemelték, felkészítették, míg a két évezredes tapasztalattal, természetfölötti segítséggel felruházott katolikus egyház funkcionáriusai minden döntési ponton tévedtek. A Gondviselő Isten tényleg a saját szolgái ellenére őrzi és vezeti az egyházat.
Tolókapu
2023. szeptember 11. 20:05
Az ilyen nőpasi hodászkáknak kedvez ez a fertőző szennyes világ, melyben nem a szégyenérzet és megbánás az ember igazi hangja, hanem az elfajzott magatartás eluralkodásáé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!