Külön cikkben magyarázza a főszerkesztőt gyalázó cikkét a 444

2023. szeptember 14. 09:41

Nagy port kavart a baloldali portál írása.

2023. szeptember 14. 09:41

A Mandiner korábban megírta, hogy a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) Etikai Bizottsága elutasítja, hogy a 444 az Origo munkájának, arculatának bírálatát összekapcsolta a médiumot vezető újságíró személyes lejáratásával. „Jót nevettünk” – így reagált a 444 a szövetség bírálatára. A Magyar Nemzeti Médiaszövetség közleményt adott ki az ügyben, melyben követelik, hogy a 444 távolítsa el a szóban forgó cikket és utasítsa el a megalázás és a megszégyenítés minden formáját.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

Ezt nem láttuk jönni!

Most a 444 külön cikkben magyarázza a főszerkesztőt gyalázó cikkét. „Sosem hálás feladat, ha egy szerző kénytelen elmagyarázni a saját poénját, de szeptember elején az egyik cikkünk nem várt módon akkora vihart kavart a kormánypárti nyilvánosságban (zárványban?), hogy ezúttal talán nem túlzás alaposan végigvenni, mégis mi a jó élet történt itt” – írja a cikket jegyző Herczeg Márk.

A szerző szerint „tréfásnak szánt” cikke az „olvasók többségének átment”.

Mint írja, írása lényege az volt, „hogy valahogyan érzékeltesse az olvasókkal – és persze Gábor Lászlóval is –, hogy mennyire ellentmondásos, amikor valaki a sötétben bujkálva ad utasítást egy szörnyen kínos, végeláthatatlan vizuális pornótámadásra”.

Nyitókép: Képernyőfotó

Karácsonyi előfizetési akció

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik