„Jót nevettünk” – így reagált a 444 az őket elítélő MÚOSZ-bírálatra

2023. szeptember 07. 17:15

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége Etikai Bizottsága elítélte a lap cikkét, melyben az Origo főszerkesztőjét figurázták ki. Itt a 444 reakciója.

2023. szeptember 07. 17:15
null

A Magyar Nemzet azután küldött megkeresést a 444-nek, hogy a Magyar Újságírók Országos Szövetsége Etikai Bizottsága elítélte az ellenzéki portál lejárató cikkét. A szakmai szövetség tájékoztatása szerint elutasítják, hogy „a 444 portál az Origó munkájának, arculatának bírálatát összekapcsolta a médiumot vezető újságíró személyes lejáratásával”.

Ezt is ajánljuk a témában

Arra a kérdésre, hogy mit szólnak a MÚOSZ bírálatához és terveznek-e bocsánatot kérni Gábor Lászlótól, a 444 annyit reagált: 

jót nevettünk”.

A 444-et a MÚOSZ mellett a Magyar Nemzeti Médiaszövetség is elítélte, akik „megdöbbenve tapasztalták, hogy a baloldali sajtótermékek már a saját maguk által fennen hirdetett elveket is megtagadva a testszégyenítéstől, a sunyi lesifotózástól és a magánéletben való vájkálástól sem riadnak vissza a nyilvánvalóan megrendelésre készült cikkeik megírása során”.

„Szövetségünket örömmel tölti el, hogy a 444-nél, valamint az azt kiadó Magyar Jeti Zrt. igazgatóságában mindenki tökéletes testalkattal bír, de úgy gondoljuk, ennek nincs befolyása arra, hogy milyen szakmai munkát végeznek. Hisszük ugyanis, hogy sem a testalkat, sem a magánélet nem képezheti szakmai kritika alapját sem a 444-nél, sem sehol a magyar sajtóban” – reagáltak. 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

Ezt nem láttuk jönni!

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janika50
2023. szeptember 07. 21:30
Másfélszáz éve, "galiciai jöttmentek", József Attilát idéztem uralják a magyar médit. Is. Ők mindenkik kigunyolhatnak, leszólhatnak, minden ócsárolhatnak, csak nekik lehet igazuk. És ha kell, letagdják a csillagos eget. Ők mondják meg ki a művész, mi az érték, mi a jog, mi a gyűlölet baszéd, mi a rasszizmus, ki az ...ista, ...istaista, istanáci.
nedudgi
2023. szeptember 07. 20:52
A 444 ugyan szar, de az origót kifigurázó cikkük az speciel jó és találó volt.
Takagi
2023. szeptember 07. 20:51
Röhej. Megérdemeljük. Nézünk mint borjú.
Intruder
2023. szeptember 07. 20:32
Hehe. Történt valami meglepő? Bármi, amit ne lehetett volna előre tudni az idegenszívű szar senkik várható reakciójáról? Lapozzunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!