Cassa Nostra

2023. szeptember 20. 06:22

A maffia lényege ma is ugyanaz. Tök ugyanolyanok, mint a fideszesek.

2023. szeptember 20. 06:22
Batka Zoltán
Batka Zoltán
Népszava

„Bár az eszközök változtak azért a maffia lényege ma is ugyanaz: egy parazita rezsim, ahol a társadalom elenyésző kisebbsége elhappol mindent magának és termeli újra maga körül a nyomort. Ehhez szilárdan kezükbe tartják a politikai vezetést és beszivárognak a társadalom minden szintjére. Más szóval: tök ugyanolyanok, mint itt a fideszesek.

A narancslogós hungaromaffia működéséről a Kétfarkú Kutyás Aleva Márta ritka tisztességének köszönhetően kaptunk újabb kis ízelítőt. A XVIII. kerületi polgármesterségre ácsingózó fideszes Lévai István Zoltán milliókért indította volna Alevát kamu-ellenzéki jelöltnek, hogy megossza a helyi ellenzéket és a fideszes Lévai elfoglalhassa a polgármesteri széket.

Lévai folyamatosan célozgatott Alevának valamiféle helyi vállalkozókra, akik a fidesz érdekében bármikor, mellényzsebből leszurkolnak ötmilliót. Nyilván utána a százszorosát bevasalják be a kerületen. A kamupolgármester meg ostoba, korrupt kamu-közszolgákkal tömi tele az önkormányzatot, hogy zavartalanul üzemeljen a közpénznyelde. Akik viszont szintén tartják a markukat. (...)

Ne legyen senkinek illúziója: nagyban is pont ugyanígy működik az ország. Orbánék legfeljebb rutinosabbak: gyakran meccs közben tárgyalnak, kevéssé ismert, hogy a futballstadionok VIP szekciójában a nagy alapzaj miatt ugyanis gyakorlatilag képtelenség használható hangfelvételt készíteni.”

Képernyőfotó, Batka Zoltán

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa-0
2023. szeptember 23. 14:15
Nagyobbat már nem is lódíthatott volna! De ahogy elnézem magát, miért is lepődnék meg.
catalina11
2023. szeptember 22. 17:39
"A legtöbbet hitelező kanadai SOROS–Lauder–Holtzman–Sarlos (micsoda nevek, ebből három biztosan zsidó) tőkebefektetési társaság kelet-európai vezérképviselője, Andrew Sarlos kínos tárgyiassággal beszél erről 1993-as emlékirataiban: „A magyarországi nómenklatúrából sokan nem demagóg idealisták, hanem pragmatisták, akik könnyedén ÁLLTAK ÁT egyik politikai rendszertől a másikhoz. A kialakuló új elit soraiban megtaláljuk a régi nómenklatúra legjobb és legokosabb, ugyanakkor legravaszabb és leggátlástalanabb túlélőit… (vajon kik lehettek??) Közöltem, elengedhetetlen, hogy a tőkebefektetések tőkerészét magyar kormánygaranciákkal biztosítsuk. Több mint egymillió dollárt fordítottunk aztán mi magunk is arra, hogy elérjük 900 törvény és jogszabály meghozatalát, módosítását” Éppen most hallom Borvendég Zsuzsanna kutatótól, hogy a libsi maffiaállam, hogy segített kifosztani az országot, a média és a titkosszolgálatok segítségével...és mindenhol feltűnik a zsidóktól hemzsegő SZDSZ szerepe...
catalina11
2023. szeptember 22. 17:38
"Spielberg elhíresült mondása szerint Hollywoodot három maffia uralja: a zsidó, az olasz és az ír-angolszász."
balbako_
2023. szeptember 21. 14:37
Le bukott és a Fideszből is kotródott, nem úgy, mint a baloldali káderek, akik szintén lebuktak és maradtak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!